ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ

Ψηφιακά πιστοποιητικά για εξαγωγές - Ποια προϊόντα αφορά

Η έκδοση των πιστοποιητικών που είναι απαραίτητα ήδη σε 23 χώρες για τις εξαγωγές των ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων, των αλιευμάτων, του μελιού και του κρέατος, θα γίνεται μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας easyagroexpo.gov.gr.
super market, trofima, emporio, ielka
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αύξηση των πωλήσεων το 2020 αναμένει ο κλάδος τροφίμων

Τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί, το κλείσιμο της εστίασης και το επιτεινόμενο αρνητικό κλίμα για το εισόδημα αναμένεται να περιορίσει την άνοδο των πωλήσεων τροφίμων σύμφωνα με στελέχη του κλάδου.
Sklavenitis, sklabenithw, super market
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δοκιμαστική λειτουργία για το ηλεκτρονικό κανάλι της Σκλαβενίτης

Το νέο ηλεκτρονικό κανάλι της Σκλαβενίτης ξεκίνησε την πιλοτική λειτουργία του εξυπηρετώντας τις περιοχές της Αττικής. Στο πρώτο τρίμηνο του 2021 θα έχει ολοκληρωθεί η πλήρης λειτουργία του.
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ειδική ιστοσελίδα για τις εξαγωγές ελληνικών τυροκομικών

Στο www.cheese-exports.gr υπάρχουν θέματα για αγορές τυροκομικών, το μάρκετινγκ χωρών, περιοχών και εταιριών, τις ενέργειες και πρακτικές ανταγωνιστών και τα μηνύματα για την Ελλάδα, τις νέες τάσεις κατανάλωσης κ.α.
super market, trofima, emporio, times
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξέφρενο ράλι τζίρου στα σούπερ μάρκετ, προβληματίζουν οι ανατιμήσεις

Με ρυθμό 9% «τρέχουν» οι πωλήσεις του οργανωμένου λιανεμπορίου, περίπου τριπλάσιο από πέρυσι, αλλά στα ράφια εμφανίζονται αυξήσεις και η κυβέρνηση επαναφέρει τα περιοριστικά μέτρα για το περιθώριο κέρδους.