ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το ελληνικό αβοκάντο ταξιδεύει στις αγορές της Ευρώπης και των Αραβικών χωρών

Η παραγωγή αβοκάντο που καλλιεργείται στα Χανιά, ανέρχεται στους 30 τόνους, με τη μισή να καταναλώνεται εντός των συνόρων και η άλλη μισή να εξάγεται στις διεθνείς αγορές.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ικανοποίηση για τους ελέγχους σε τσίπουρο και τσικουδιά

Ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος υπογράμμισε την ανάγκη να προστατευθεί η δημόσια υγεία και η γεωγραφική ένδειξη των προϊόντων απόσταξης και δήλωσε την απόλυτη στήριξη του για τους ελέγχους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλεγχοι αποκάλυψαν πώληση παράνομου τσίπουρου σε κάβες

Δεκάδες επιχειρήσεις πωλούν χύμα τσίπουρο και τσικουδιά όπως αποκάλυψαν οι έλεγχοι που πραγματοποίησε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνική εταιρία προστατεύει με «έξυπνο» τρόπο την αγροτική παραγωγή

Κεντρική ιδέα ήταν η ανάγκη εξεύρεσης αξιόπιστων καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων που θα απευθύνονται σε μια πολύ παραδοσιακή βιομηχανία με τεράστιες κοινωνικές και ανθρωπιστικές προεκτάσεις, τη βιομηχανία τροφίμων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με προϊόν – έκπληξη, η Νίκας βγαίνει στις ευρωπαϊκές αγορές

Όχημα εισόδου σε νέα κατηγορία ενδέχεται να αποτελέσει το νέο προϊόν της βιομηχανία αλλαντικών, που ελέγχεται από την Chipita. Αύξηση μεριδίου αγοράς για τη Νίκας μετά και την κρίση στην Creta Farms.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γαλακτοκομεία Στάμου: Σε τροχιά επέκτασης μετά την εξαγορά από την Γιώτης

Με 7 νέα καταστήματα έχει ενδυναμωθεί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η παρουσία των γαλακτοκομείων Στάμου στην Αττική, ενώ ο τζίρος αναμένεται να αυξηθεί κατά 11% στην φετινή χρήση.