ΓΔ: 825.02 0.95% Τζίρος: 57.47 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Η Aegean προχωράει σε συγχώνευση πτήσεων

Αλλαγές στα δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού ανακοινώνει η Aegean με συγχωνεύσεις πτήσεων εξαιτίας αλλαγών στην επιβατική κίνηση λόγω της εξάπλωσης της επιδημίας του νέου κορονοϊού.

Η AEGEAN ενημερώνει ότι λόγω αλλαγών στην επιβατική κίνηση που προκαλούνται από τον κοροναϊό και τους υποχρεωτικούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς που έχουν επιβληθεί από αρκετές χώρες για τον περιορισμό της εξάπλωσής του, θα προβεί σε συγχωνεύσεις πτήσεων για την περίοδο έως και 8 Απριλίου 2020.

Η εταιρεία συνιστά στους επιβάτες να ελέγχουν την κατάσταση της πτήσης τους εγκαίρως, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία, σε περίπτωση που εφαρμοστούν εκτάκτως πιθανοί ταξιδιωτικοί περιορισμοί ή ακυρώσεις πτήσεων. Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις αναπροσαρμογές του πτητικού προγράμματος, οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται από την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα Τρέχουσες ενημερώσεις COVID-19 ή από την υπηρεσία Πρόγραμμα δρομολογίων. 

Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της διάδοσης του κορονοϊού, η AEGEAN θα συνεχίσει να παρακολουθεί το ζήτημα και να συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές για τυχόν περαιτέρω βήματα, που ενδέχεται να απαιτηθούν, καθώς η υγεία και η ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Πράσινο φως» από την ΕΕ για διάσωση της Aegean με ανταλλάγματα για το Δημόσιο

Με ένεση 120 εκατ. ευρώ από το δημόσιο διασώζεται η Αegean μετά τις απώλειες που υπέστη από την κρίση της πανδημίας, ενώ το σχέδιο που ενέκρινε η Κομισιόν προβλέπει ότι το κράτος θα πάρει 11,5% των μετοχών σε χαμηλή τιμή εντός πενταετίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

AEGEAN: 3 νέες βάσεις σε Κέρκυρα, Μύκονο και Σαντορίνη

Με 33 νέα απευθείας δρομολόγια, που ενισχύουν σημαντικά τις βάσεις σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο, Χανιά, αλλά και τις 3 νέες βάσεις σε Κέρκυρα, Σαντορίνη και Μύκονο, συνολικά θα απασχολήσει 17 έως 20 αεροσκάφη, αποκλειστικά στην περιφέρεια.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καμία αλλαγή στα δρομολόγια της Aegean μέσα στο lockdown

Η αεροπορική εταιρεία θα διατηρήσει το σύνολο του εσωτερικού και εξωτερικού δικτύου με προσαρμοσμένες συχνότητες δρομολογίων. Αποκαθίστανται και τα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Γερμανία και Κύπρο.