ΓΔ: 815.06 0.00% Τζίρος: 25.72 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:04:34 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

ΕΔΑ Αττικής: Έκτακτα μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό

Το κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών, μηχανικών και συνεργατών αναστέλλει τη λειτουργία του και όλες οι υποθέσεις θα διεκπεραιώνονται μέσω ηλεκτρονικής ή έντυπης αλληλογραφίας.

Μέτρα για την προστασία των εργαζομένων της αλλά και των πολιτών από την εξάπλωση του κορονοϊού ανακοίνωσε η Εταιρεία Διανομής Αερίου.

Συγκεκριμένα, το κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών, μηχανικών και συνεργατών αναστέλλει τη λειτουργία του από 17/03/2020, και όλες οι υποθέσεις θα διεκπεραιώνονται μέσω ηλεκτρονικής ή έντυπης αλληλογραφίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΕΔΑ Αττικής, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ανταποκρινόμενη με ευελιξία στα σημερινά δεδομένα προχωρά σε νέα, έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων και των πολιτών με σκοπό την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, το κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών, μηχανικών και συνεργατών αναστέλλει τη λειτουργία του από 17/03/2020, και όλες οι υποθέσεις θα διεκπεραιώνονται μέσω ηλεκτρονικής ή έντυπης αλληλογραφίας. Αναλυτικές οδηγίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΔΑ Αττικής.

Η έντυπη αλληλογραφία θα παραδίδεται στην είσοδο των Κεντρικών Γραφείων της Εταιρείας στη Λυκόβρυση, Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου 11 & Σερρών, ΤΚ 141 23. Για λόγους προστασίας και διευκόλυνσης των συνεργατών μας, τους προτρέπουμε να αποστέλλουν τα έγγραφά τους με courier. Όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού με συνεργάτες της Εταιρείας θα αξιολογούνται ως προς την ανάγκη πραγματοποίησής τους κατόπιν σχετικής επικοινωνίας.

Σήμερα 16.03.2020 θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίες προγραμματισμένες ενεργοποιήσεις, ενώ θα επανεξετασθεί και η δυνατότητα των επανασυνδέσεων, σε επικοινωνία πάντα με τους πελάτες.

Περαιτέρω, στο πλαίσιο εντατικοποίησης των μέτρων κατά της εξάπλωσης της νόσου, η ΕΔΑ Αττικής έχει δρομολογήσει υποχρεωτική τηλεργασία από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου για όσους εργαζόμενους είναι εφικτή η εξ αποστάσεως εκτέλεση των καθηκόντων τους. Επισημαίνεται ότι το αναγκαίο προσωπικό για την ομαλή λειτουργία του Κέντρου Ελέγχου και Άμεσης Επέμβασης, του Τηλεφωνικού Κέντρου ενημέρωσης των πολιτών και συνεργατών, το τεχνικό προσωπικό για τη λειτουργία και συντήρηση του δικτύου διανομής, καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι απαραίτητοι στο πεδίο για την ολοκλήρωση των εν εξελίξει κατασκευαστικών έργων, συνεχίζουν να προσέρχονται κανονικά στην εργασία τους τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που έχουν ανακοινωθεί από τους αρμόδιους φορείς και την Εταιρεία.

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των εργαζομένων και των πολιτών, για την απρόσκοπτη λειτουργία των κατασκευών και της συντήρησης των δικτύων, καθώς και την εν γένει διασφάλιση των έργων.

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στους εργαζόμενους και τους πελάτες της, η ΕΔΑ Αττικής εγγυάται τη συνέχεια της λειτουργίας της και στέκεται αρωγός στις προσπάθειες της πολιτείας να περιορίσει τη νόσο, για το καλό όλων των πολιτών».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

EDA Attikis, Fysiko aerio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χρονιά των ρεκόρ το 2020 για την ΕΔΑ Αττικής με υψηλό ρυθμό ανάπτυξης

Με ρεκόρ επιδόσεων στην κατασκευή δικτύου, σε συνδέσεις και ενεργοποιήσεις εγκαταστάσεων και με ένα επενδυτικό πρόγραμμα που αγγίζει τα 130 εκ. Ευρώ για την επόμενη πενταετία, η ΕΔΑ Αττικής υποδέχεται το 2021.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Κατά 3% αυξήθηκαν οι νέες συμβάσεις σύνδεσης τον Ιούλιο

Για την αποφυγή του συγχρωτισμού των πολιτών στα Γραφεία Εξυπηρέτησης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, το επόμενο χρονικό διάστημα και έως το τέλος του έτους θα επισκέπτονται προγραμματισμένα τις απομακρυσμένες περιοχές οι 2 κινητές μονάδες της εταιρείας.