Η Παγκρήτια Τράπεζα στηρίζει την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης

Το ΔΣ της τράπεζας ενέκρινε δωρεά προς τη Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης (ΥΠΕ) για την προμήθεια αναγκαίου υποστηρικτικού εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.

Την εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνει η χώρα από την πανδημική εξάπλωση του ιού COVID-19 στηρίζει η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα.

Με σχετική απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας σε έκτακτη συνεδρίασή του, ενέκρινε δωρεά προς τη Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης (ΥΠΕ) για την προμήθεια αναγκαίου υποστηρικτικού εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, καθώς και βασικού υλικού αυτοπροστασίας του προσωπικού που εργάζεται στην πρώτη γραμμή των νοσοκομειακών μονάδων του νησιού.

«Η προστασία των ανθρώπων της πρώτης γραμμής και η στήριξη του δύσκολου έργου τους, είναι υποχρέωσή μας. Είναι ώρα ευθύνης για όλους και όλοι πρέπει να σταθούμε δίπλα τους», αναφέρει η Τράπεζα.  
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό από την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα

Η Παγκρήτια Τράπεζα στο πλαίσιο των ευρύτερων κλιμακούμενων μέτρων προστασίας προσαρμόζει με ευελιξία τη λειτουργία της με γνώμονα την προστασία της υγείας των εργαζομένων της και τη διευκόλυνση των συναλλαγών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Aegean και ΕΛΠΕ διασφαλίζουν αποστολή ιατροφαρμακευτικού υλικού στην Κύπρο

Ο αριθμός των πτήσεων που θα πραγματοποιηθούν, θα οριστεί ανάλογα με τις ανάγκες που θα θέσει η Κυπριακή Δημοκρατία με τις πτήσεις να πραγματοποιούνται με τα κριτήρια συμμετοχής και τις συνθήκες υποδοχής ανά περίσταση.