Εξασφαλισμένη η απαρτία για τη ΓΣ στις 27/3, ανακοίνωσε η Μυτιληναίος

Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι από τις εξουσιοδοτήσεις που έχει ήδη λάβει, διαπιστώνεται ότι υπάρχει η αναγκαία απαρτία για τη λήψη απόφασης επί του θέματος, που αποτελεί το αντικείμενο της συνέλευσης.

Εξασφαλισμένη είναι η αναγκαία απαρτία για την έγκριση προγράμματος απόκτησης ιδίων μετοχών, που αποτελεί το αντικείμενο της συνέλευσης στις 27 Μαρτίου, ανακοινώνει η Μυτιληναίος.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της «σε συνέχεια της από 18.03.2020 ανακοίνωσης για το θέμα της επικείμενης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 27.03.2020 με μοναδικό θέμα την έγκριση προγράμματος απόκτησης ιδίων μετοχών και λαμβάνοντας υπόψη α) την πρόσφατη επιβολή μέτρων προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του COVID-19 (ΦΕΚ Β 986/22.3.2020), και β) ότι εξαιρέσεις μετακίνησης παρέχονται εφόσον η συγκεκριμένη ανάγκη δεν μπορεί να ικανοποιηθεί με άλλο τρόπο, η MYTILINEOS ενημερώνει τους μετόχους της για τα παρακάτω:

(α) Επισημαίνει ότι από τις εξουσιοδοτήσεις που έχει ήδη λάβει, διαπιστώνεται ότι υπάρχει η αναγκαία απαρτία για τη λήψη απόφασης επί του θέματος, που αποτελεί το αντικείμενο της συνέλευσης.

(β) Υπενθυμίζει τη δυνατότητα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση μέσω αντιπροσώπου και παροτρύνει τους μετόχους να κάνουν χρήση της δυνατότητας να εξουσιοδοτήσουν εργαζομένους της να ψηφίσουν για αυτούς στη συνέλευση βάσει εγγράφων οδηγιών ψήφου.

(γ) Υπενθυμίζεται επίσης ότι όσοι εκ των μετόχων επιθυμούν να κάνουν χρήση της ανωτέρω δυνατότητας, μπορούν να επικοινωνούν με την Εξυπηρέτηση Μετόχων στο 210-6877436 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] Η εταιρεία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διευκολύνει και να υποστηρίξει τους μετόχους για την παραλαβή της εξουσιοδότησης και των οδηγιών ψήφου και την με τον τρόπο αυτό άσκηση του δικαιώματος.

Η MYTILINEOS συνεχίζει τη λειτουργία της με αίσθημα ευθύνης. Παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις οδηγίες των αρχών και προτρέπει τους μετόχους να παρακολουθούν την ιστοσελίδα της για τυχόν μεταγενέστερες ανακοινώσεις αναφορικά με την επικείμενη Γενική Συνέλευση».


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μυτιληναίος: Προσφέρει 65 ειδικούς αναπνευστήρες για τις ΜΕΘ της χώρας

Στην μάχη απέναντι στον αόρατο εχθρό της πανδημίας του κορονοϊού στέκεται και ο όμιλος Mytilineos συμβάλλοντας ουσιαστικά στις αυξημένες ανάγκες των νοσοκομείων και δηλώνει πως θα σταθεί αρωγός σε όλες τις προσπάθειες αναχαίτισης αυτής της έκτακτης κατάστασης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Θωρακισμένος» ο Όμιλος Μυτιληναίος, όπως εκτιμούν οι αναλυτές

Ο Όμιλος Μυτιληναίος διαθέτει ισχυρό ισολογισμό, μεγάλη ρευστότητα και διαφοροποιημένες πηγές εσόδων και μπορεί να ξεπεράσει τη «θύελλα», υπογραμμίζουν στις εκθέσεις τους οι χρηματιστηριακές εταιρείες.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών ενεργοποιεί η Μυτιληναίος

Στόχος της επαναγοράς μετοχών, η θωράκιση της μετοχής σε μια δύσκολη συγκυρία για τις αγορές και η επιστροφή αξίας στους μετόχους. Στις 27 Μαρτίου η Γενική Συνέλευση για την έγκριση του προγράμματος.