ΓΔ: 893.6 -2.10% Τζίρος: 9.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:58:36 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Βαρβαρέσσος: Σε καθεστώς αναστολής μέρος των εργαζομένων της

Η εταιρεία ανακοίνωσε οτι εφαρμόζει ένα αυστηρό πλάνο δράσεων με στόχο να περιοστεί η εξάπλωση της επιδημίας του νέου κορονοϊού και να προστατευθεί η δημόσια υγεία.

Με σκοπό να συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια για να περιοριστεί η εξάπλωση της επιδημίας του νέου κορονοϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας, η εταιρείας ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ ΑΕ Ευρωπαϊκά Νηματουργεία, στο πλαίσιο διαχείρισης των κινδύνων που απορρέουν, έθεσε σε καθεστώς αναστολής μέρος των εργαζομένων της μέχρι την 30η Απριλίου.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι εφαρμόζει ένα αυστηρό πλάνο δράσεων με πλαίσιο την καθοδήγηση και την πρόληψη του προσωπικού της σε θέματα αντιμετώπισης του νέου κορονοϊού για την προστασία της υγείας των εργαζομένων της και των οικογενειών τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, έχει καταρτίσει ολοκληρωμένο σχέδιο συνέχισης των εμπορικών δραστηριοτήτων της με στόχο να είναι συνεχώς δίπλα στους πελάτες της, ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, προσαρμόζοντας το σχέδιο αυτό στις ανάγκες τους, σε αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Να μην διανείμει μέρισμα για το 2020 αποφάσισε η Βαρβαρέσσος

Οι μέτοχοι της Βαρβαρέσσος, εκτός από την μη διανομή μερίσματος για το 2020 αποφάσισαν και για την λήψη μέτρων που θα βοηθήσουν να βελτιωθεί η χρηματοοικονομική θέση και ρευστότητα της εταιρείας.