ΓΔ: 899.58 0.65% Τζίρος: 66.27 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ELVAL

Το 25% της ΒΙΟΜΑΛ αντί 2,2 εκατ. ευρώ απέκτησε η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ

Η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ αύξησε το ποσοστό της στο 75% του μετοχικού κεφαλαίου της ΒΙΟΜΑΛ αγοράζοντας 1.610.000 μετοχές αντί 2,2 εκατ. ευρώ.

Ακόμα περισσότερο αύξησε η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ το ποσοστό της στην ΒΙΟΜΑΛ καθώς απέκτησε 1,61 εκατ. μετοχές που αντιστοιχούν στο 25% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Το τίμημα της συμφωνίας ανήλθε στα 2,2 εκατ. ευρώ με την συμμετοχή της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ πλέον να φτάνει το 75% στην εταιρεία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.» ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι την 01.04.2020, η «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.» απέκτησε, με αγορά, την κυριότητα  1.610.000 κοινών ονομαστικών μετοχών, εκδόσεως  της εταιρείας με την επωνυμία «ΒΙΟΜΑΛ Α.Ε.» που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 25% του μετοχικού κεφαλαίου της, αντί τιμήματος ποσού 2,2 εκ. ευρώ. Μετά την προαναφερθείσα αγορά, η συμμετοχή της «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.» στο μετοχικό κεφάλαιο της  «ΒΙΟΜΑΛ ΑΕ.» ανέρχεται σε  ποσοστό 75%.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έκτακτη συνέλευση ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ για διανομή κερδών στους μετόχους

Για τις 9 Απριλίου έχει προγραμματισεί η έκτακτη συνέλευση της εταιρείας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθεί η διανομή των κερδών στους μετόχους και θα εκλεγεί προσωρινό μέλος ΔΣ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Νέος αναπληρωτής γενικός διευθυντής στον κλάδο αλουμινίου

Πρόκειται για τον κ. Ν. Καραμπατέα, ενώ ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής διευθυντής του Τομέα Έλασης Αλουμινίου, κ. Στ. Βολουδάκης αναλαμβάνει τον συντονισμό των θυγατρικών εταιρειών του κλάδου αλουμινίου