ΓΔ: 912.81 0.40% Τζίρος: 124.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Διαψεύδει η Βαρβαρέσος ότι έκλεισε τις μονάδες της

Σε διάψευση δημοσιευμάτων που την ήθελαν να έχει αναστείλει την παραγωγική της λειτουργία, λόγω του πλήγματος που έχει επιφέρει η πανδημία COVID-19, προχώρησε η «Βαρβαρέσος».

Ανακοίνωση με την οποία απαντά σε δημοσιεύματα του Τύπου που την ήθελαν να έχει προχωρήσει σε αναστολή της παραγωγικής της δραστηριότητας, ως αποτέλεσμα της εξάπλωσης της πανδημίας Covid-19 εξέδωσε η Βαρβαρέσος.

Η εταιρεία, αφού τα διαψεύδει κατηγορηματικά, προσθέτει ότι κατάφερε να συνάψει ελκυστικές συμφωνίες με στρατηγικούς συνεργάτες, με τις οποίες καλύπτει σήμερα το 45% των γραμμών παραγωγής της, ενώ κάνει αναφορά και επενδυτικό πλάνο ύψους 6 εκ. ευρώ, με το οποίο αναβάθμισε την παραγωγική της δυναμικότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύθηκαν στον ημερήσιο τύπο άρθρα που ανέφεραν ότι η βιομηχανία ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε., έχει αναστείλει όπως πολλές άλλες βιομηχανίες την παραγωγική της λειτουργία, λόγω του πλήγματος που έχει επιφέρει η πανδημία του COVID-19.

Η Διοίκηση της εταιρείας γνωστοποιεί ότι αυτά τα δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Εν μέσω της κρίσης που έχει πλήξει καίρια τον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας, η εταιρεία αναγνωρίζοντας εγκαίρως τη σημερινή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην αγορά, εστιάζοντας σε niche markets / εξειδικευμένες αγορές για τα νέα-καινοτόμα προϊόντα της, κατάφερε να συνάψει ελκυστικές συμφωνίες με στρατηγικούς συνεργάτες, με τις οποίες καλύπτει σήμερα το 45% των γραμμών παραγωγής της.

Η Διοίκηση της ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε., αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις και προβλέποντας τις εξελίξεις του κλάδου στο εξωτερικό, σχεδίασε και υλοποίησε ένα μεγαλόπνοο επενδυτικό πλάνο ύψους 6 εκ. ευρώ, με το οποίο αναβάθμισε την παραγωγική της δυναμικότητα με τεχνολογίες αιχμής, καθώς και ανέπτυξε καινοτόμα και αειφόρα προϊόντα με τα οποία διείσδυσε με επιτυχία σε αγορές υψηλής προστιθέμενης αξίας».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Να μην διανείμει μέρισμα για το 2020 αποφάσισε η Βαρβαρέσσος

Οι μέτοχοι της Βαρβαρέσσος, εκτός από την μη διανομή μερίσματος για το 2020 αποφάσισαν και για την λήψη μέτρων που θα βοηθήσουν να βελτιωθεί η χρηματοοικονομική θέση και ρευστότητα της εταιρείας.