Φώτο: Shutterstock

Στα καταστήματα «Γαλαξίας» τα γαλακτοκομικά προϊόντα της ΘΕΣγάλα 

Επεκτείνουν την παρουσία τους στα ράφια των σούπερ μάρκετ τα προϊόντα ΘΕΣγάλα, τα οποία, όπως ανακοινώθηκε, θα πωλούνται πλέον και στην αλυσίδα καταστημάτων «Γαλαξίας».

Ο θεσσαλικός συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, στο πλαίσιο της ανάπτυξής του, επεκτείνει τη δραστηριότητα διανομής των προϊόντων του στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας.

Συγκεκριμένα η συνεργασία που ξεκίνησε από τα μέσα Απριλίου, αφορά αρχικά τη διάθεση των προϊόντων ΘΕΣγάλα σε επιλεγμένα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας στους νομούς Αττικής, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 1971 και απαριθμεί 161 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, απασχολώντας περισσότερους από 4.800 υπαλλήλους.

Σύμφωνα με τον συνεταιρισμό, η συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς τη ριζική αναδιάρθρωση που επιθυμεί να υλοποιήσει ο ΘΕΣγάλα, ενώ διευκολύνει τους καταναλωτές να αγοράσουν το ποιοτικό συνεταιριστικό γάλα διευρύνοντας ή υποκαθιστώντας, όπου χρειάζεται, τα σημεία πώλησης των αυτόματων πωλητών γάλακτος της εταιρείας.

Τα προϊόντα που ήδη διατίθενται προς πώληση μέσω των καταστημάτων Γαλαξίας είναι το γάλα, το γιαούρτι καθώς και άλλα γαλακτοκομικά εμπορεύματα του συνεταιρισμού. Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη συμφωνία είχε ανακοινώσει η ΘΕΣγάλα και για τα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στον νομό Αττικής.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΩΔΩΝΗ: Λατινική Αμερική και Βρετανία το νέο στοίχημα της γαλακτοβιομηχανίας

Επενδύσεις 1,5 με 2 εκατ. ευρώ ετησίως στη γαλακτοκομία της Ηπείρου. Πλήγμα για τον κλάδο η παράνομη ελληνοποίηση γάλακτος. Θετική εξέλιξη η ψήφιση του νέου νόμου του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία ΘΕΣγάλα με συνεταιριστική πρωτοβουλία καταναλωτών

Η συνεργασία της ΘΕΣγάλα με την πρωτοβουλία των καταναλωτών «Ποιος είναι το αφεντικό; - Η μάρκα του καταναλωτή» ανοίγει νέους δρόμους σε κανάλια διανομής για το γάλα του συνεταιρισμού.