Φώτο: Shutterstock

Άμεση εφαρμογή μέτρων κατά της Covid-19 ανακοίνωσε η Valsamidis

Μέτρα που στοχεύουν στην αποτροπή εξάπλωσης του Covid-19 στους ανελκυστήρες, τις κυλιόμενες κλίμακες και τα πάσης φύσεως αναβατόρια ανακοίνωσε Vaslamidis.

Η Vaslamidis A.T.E.A. ανακοίνωσε ότι διαθέτει τρεις νέες υπηρεσίες στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19.

Πρώτον, προσφέρει και προτρέπει στους συνεργάτες της να υιοθετήσουν την επιλογή του χαλκού και κραμάτων του στις ήδη υπάρχουσες επιφάνειες επαφής (π.χ. χειρολαβές, κουπαστές, κομβία).

Δεύτερον προτείνει για την αποτροπή μετάδοσης του ιού από σταγονίδια αέρα εντός του θαλάμου, την υιοθέτηση μηχανισμού απολύμανσης του αέρα με όζον αρνητικά ιόντα.

Τρίτον, στις περιπτώσεις κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρόμων, με δεδομένη την προτίμηση του επιβατικού κοινού για χρήση αυτών έναντι ανελκυστήρων, υιοθετεί και υποστηρίζει την απολύμανση των σημείων επαφής (χειρολαβή), με την πιστοποιημένη συσκευή αποστείρωσης σε συνεχή ροή και κίνηση.

Vaslamidis A.T.E.A., στην ανακοίνωσή της, δηλώνει ότι είναι δίπλα στους ανθρώπους της, τους συνεργάτες της και το σύνολο του κοινωνικού συνόλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σαββάκης: Τι θα γινόταν αν η συνεισφορά της βιομηχανίας στο ΑΕΠ έφτανε στο 12% από 8%;

«Βάσει των εκτιμήσεων του ΣΒΕ, αν ο στόχος αυτός για αύξηση από το 8% στο 12% του ΑΕΠ επιτευχθεί, οι άμεσες θέσεις εργασίας στη βιομηχανία και τη μεταποίηση θα αυξηθούν κατά τουλάχιστον 10%.» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΒΕ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΙΟΒΕ: Η βιομηχανία έδειξε αντοχές στην κρίση

Μικρότερο είναι το αποτύπωμα της πανδημικής κρίσης στη μεταποίηση σε σύγκριση με τους υπολοίπους βασικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Σε αυτό καταλήγει το ΙΟΒΕ θέτοντας και τις απαραίτητες παραμέτρους για επανεκκίνηση της οικονομίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα: Έλεγχοι στο προσωπικό, κανένα κρούσμα κορονοϊού

Πραγματοποίησε ήδη, με ίδιες δαπάνες, εργαστηριακή μοριακή ανίχνευση SARS COV-2, στους εργαζόμενους, μετά τη λήξη της θερινής άδειας και μέχρι σήμερα, δεν έχει καταγραφεί κρούσμα κορονοϊού για κανέναν εργαζόμενο της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στον δείκτη βιώσιμης ανάπτυξης FTSE4Good για δεύτερη χρονιά η Mytilinaios

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, η ελληνική εταιρεία με συνολική επίδοση ESG: 4,1 με άριστα το 5, κατάφερε να πετύχει βαθμολογία μεγαλύτερη από το 92% των αξιολογημένων εταιρειών.