ΓΔ: 877.24 1.10% Τζίρος: 59.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου συνολικού ύψους 31 εκατ. δολαρίων για τη Seanergy

«Η αγορά ξηρού φορτίου ανακάμπτει από μια περίοδο ιστορικά χαμηλών ναύλων και Seanergy μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως τις σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν» δήλωσε Πρόεδρος, ο Σ. Τσαντάνης.

Την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου ανακοίνωσε η Seanergy Maritime Holdings Corp.Tο πρόγραμμα ξεκίνησε στις 31 Μαρτίου 2020 και η εταιρεία έκτοτε άντλησε κεφάλαια ύψους 31 εκατ. δολαρίων περίπου.

Ο κ. Σταμάτης Τσαντάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το πέρας και της τελευταίας προσφοράς μετοχών της Εταιρείας μας, η οποία  σηματοδοτεί και την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος αύξησης του μετοχικού μας κεφαλαίου. Ως αποτέλεσμα του ισχυρού ενδιαφέροντος θεσμικών επενδυτών, αντλήσαμε περίπου 31 εκατ. δολάρια με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της κεφαλαιακής μας θέσης.

Η αγορά του ξηρού φορτίου ανακάμπτει σταδιακά από μια περίοδο ιστορικά χαμηλών ναύλων και Seanergy βρίσκεται σε ισχυρή θέση ώστε να αξιοποιήσει πλήρως τις σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Seanergy: Εξοικονόμηση έως και 12% στην κατανάλωση καυσίμου

Η νέα πλατφόρμα Pythia από την DeepSea Technologies φέρνει μια νέα εποχή για τη Seanergy στον τομέα της πλοήγησης των πλοίων και οι πλοιοκτήτες μπορούν να υπολογίζουν με ακρίβεια την πραγματική εξοικονόμηση καυσίμου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παραλαβή δύο ακόμα Capesize πλοίων από Seanergy με άμεσες ναυλώσεις

Η εταιρεία είναι σε τελική ευθεία για συμφωνία με μεγάλο χρηματοδοτικό οργανισμό στην Ασία, το οποίο αναμένεται να χρηματοδοτήσει μέρος της αξίας του M/V Patriotship με ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς όρους.
capital_maritime
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στις 25 Οκτωβρίου ξεκινά η διαπραγμάτευση των ομολογιών της Capital

Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της oμολογίας είναι με λατινική γραμματοσειρά «CPLPB1». Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των oμολογιών της eταιρίας είναι 1.000 ευρώ ανά ομολογία, το 100% της ονομαστικής αξίας της.
Capital
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υπερκαλύφθηκε κατά 5,3 φορές το ομόλογο της Capital του Β. Μαρινάκη

Η συνολική έγκυρη ζήτηση που εκδηλώθηκε από επενδυτές οι οποίοι συμμετείχαν στη Δημόσια Προσφορά ανήλθε σε 801,37 εκατ., σημειώνοντας υπερκάλυψη της έκδοσης κατά 5,3 φορές. Στο 2,65% η απόδοση.