ΓΔ: 2259.13 -0.64% Τζίρος: 411.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φώτο: Vitex

Στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ εντάχθηκε η Vitex

Η εταιρεία οικοδομικών χρωμάτων ξεκίνησε να λειτουργεί το 1932 και τα καινοτόμα προϊόντα της εξάγονται σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία οικοδομικών χρωμάτων VITEX αποτελεί το νέο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Ξεκίνησε την λειτουργία της το 1932, παράγοντας και αναπτύσσοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα στους τομείς των οικοδομικών χρωμάτων (Vitex), ασφαλτικών μονώσεων (Hermes), εξωτερικής θερμομόνωσης (VitexTHERM) και ναυτιλιακών χρωμάτων (Eumaria).

Η πληθώρα προϊόντων της παράγονται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο που διαθέτει, κι ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ευρώπη και διεθνώς, που λειτουργούν με βάση πρακτικές “Zero Waste” και “Net Zero Energy”. Σημειώνεται ότι τα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα της VITEX, εξάγονται σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η VITEX έχει λάβει πληθώρα βραβεύσεων με πιο πρόσφατες να περιλαμβάνουν την πιστοποίησή της ως “Great Place to Work (2020-2021)”, “Growth Awards” ως μια από τις Top 19 δυναμικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα (2019 & 2018) και βραβεία Marketing & διαφήμισης Marketing “Excellence Awards (2019)” και “Ermis Awards 2019”.

Από την αρχή της ίδρυσής της μέχρι και σήμερα η VITEX αναπτύσσει προϊόντα τα οποία λειτουργούν ως καταλύτης αειφορίας (sustainability catalyst) και παρέχουν προστιθέμενη αξία στους καταναλωτές, περιορίζει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, επενδύει πανελλαδικά και στηρίζει το ανθρώπινο κεφάλαιο, σεβόμενη την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιχειρηματική χειραψία συμφωνίας
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Vitex: Ρομποτικός καθαρισμός στο κέντρο logistics στον Ασπρόπυργο

Η Vitex εγκατέστησε το ρομπότ καθαρισμού Omnie στο νέο κέντρο logistics 3.200 τ.μ. στον Ασπρόπυργο. Οι εργαζόμενοι εκπαιδεύτηκαν ως χειριστές/επόπτες, με στόχο αποδοτικότητα, μείωση πόρων και καθαρισμό 24/7.
Γιώργος Περιστέρης πορτρέτο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αναλαμβάνει δύο έργα 1 δισ. για το σιδηρόδρομο της Ρουμανίας

Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της, ΤΕΡΝΑ, ανακηρύχθηκε από την Εθνική Εταιρεία Σιδηροδρόμων της Ρουμανίας (CFR) οριστικός ανάδοχος για δύο σιδηροδρομικά έργα συνολικού προϋπολογισμού της τάξεως του 1 δισ. ευρώ.