Φωτο: Shutterstock

Στο Banking & Finance εισέρχεται η Andersen Legal

H Andersen Legal με πολυετή παρουσία στην ελληνική αγορά, εισέρχεται στο Banking, Finance & Capital Markets και εντάσσει στο δυναμικό της την κα Κατερίνα Σιμοπούλου

Διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της η Andersen Legal που έχει πολυετή παρουσία στο χώρο των νομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και προσθέτει στο δυναμικό της την κα. Κατερίνα Σιμοπούλου που θα τεθεί επικεφαλής του νέου τομέα Banking, Finance & Capital Markets που γνωρίζει μεγάλη δυναμική.

Παράλληλα, υποδέχεται την Κατερίνα Σιμοπούλου ως νέα Partner της εταιρείας, η οποία τίθεται επικεφαλής του τμήματος. Με εμπειρία άνω των 15 ετών στον τομέα του Banking, Finance & Capital Markets, η κα. Σιμοπούλου θα παρέχει νομικές και κανονιστικές συμβουλές καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών στο Banking, Finance & Capital Markets, τόσο σε διεθνές όσο και σε τοπικό επίπεδο. 

Η Κατερίνα Σιμοπούλου έχει εργαστεί στην Credit Suisse, στη Ζυρίχη, ως υπεύθυνη για Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και ως επικεφαλής του νομικού τμήματος και συμμόρφωσης, στο ελληνικό γραφείο της Credit Suisse Luxembourg. Επίσης, εργάστηκε ως νομική σύμβουλος, αρμόδια για σημαντικές οικονομικές συναλλαγές, στη Eurobank.

Η Andersen Legal, με πολυετή παρουσία στην ελληνική αγορά, κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των νομικών υπηρεσιών.  Αυτό αναμένεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, με την προσθήκη των νέων υπηρεσιών και των καινοτόμων λύσεων που θα βοηθήσουν τους πελάτες της να ανταποκριθούν καλύτερα στις αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες ανάγκες τους. 

Στο νέο οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώνεται, η Andersen Legal  συνεχίζει να σκέφτεται διαφορετικά και να εργάζεται με αφοσίωση και συνέπεια σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και τις αξίες της Andersen Global. 

«Η ένταξη της Κατερίνας στο δυναμικό της Andersen Legal ενισχύει το ρόλο της εταιρείας στην αγορά και σηματοδοτεί μια νέα εποχή ανάπτυξης», τόνισε ο Θεόδωρος Πιστιόλης, managing partner. O Τάσος Τριαντάφυλλος, managing partner, πρόσθεσε, οτι «ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Κατερίνα. Η επιλογή έμπειρων στελεχών με σημαντικό επιστημονικό υπόβαθρο και εργασιακές εμπειρίες, θα βοηθήσει σημαντικά τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους».
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Folli- Follie: Σήμερα η απολογία της οικογένειας Κουτσολιούτσου

Σύμφωνα με τη δικογραφία που χειρίζεται η 35η Ανακρίτρια, οι κατηγορίες αφορούν το διάστημα από το 2000 έως το α' τρίμηνο του 2018. Κατά του Ομίλου εκκρεμούν και άλλες δικογραφίες ενώ ερευνάται ο ρόλος φυσικών και νομικών προσώπων εκτός της εταιρίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναβλήθηκε η δίκη για το σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου – Λήμνου

Η δίκη αφορά 57 πρώην προέδρους, μέλη ΔΣ, στελέχη και υπαλλήλους της Τράπεζας που κατηγορούνται για τα αδικήματα τις απιστίας από κοινού και κατ' εξακολούθηση και σε βαθμό κακουργήματος.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Όμιλος Ηρακλής: Μειώνει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του εργοστασίου στο Βόλο

Το έργο αυτό ολοκληρώνει το περιβαλλοντικό επενδυτικό πρόγραμμα 2017-2020, συνολικού ύψους 6 εκατ. ευρώ για τη σταδιακή υποκατάσταση των ορυκτών καυσίμων (κάρβουνου και pet coke) στην παραγωγή τσιμέντου στο Εργοστάσιο του Βόλου.