ΓΔ: 785.61 -0.23% Τζίρος: 12.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:09:33 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Trastor

Στην απόκτηση δύο ακινήτων στο Μαρούσι προχώρησε η Trastor

Το συνολικό τίμημα για την απόκτηση των δύο ακινήτων φτάνει τα 34 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από κεφάλαια που αντλήθηκαν από την έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων.

H Trastor ανακοίνωσε την απόκτηση δύο αυτοτελών κτιρίων γραφείων πρώτης κατηγορίας στην οδό Αμαρουσίου-Χαλανδρίου στο Μαρούσι, από τον ΑΒΑΞ, με το συνολικό κόστος να φτάνει τα 34 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την απόκτηση τετραώροφου κτιρίου συνολικής επιφάνειας 21.412 τ.μ. που αποτελείται από χώρους γραφείων με υπόγειους χώρους στάθμευσης και λοιπούς βοηθητικούς χώρους.

Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Αμαρουσίου-Χαλανδρίου αρ. 16 και το τίμημα απόκτησης ανήλθε σε €26,8 εκατ. To έτερο κτίριο που απέκτησε η εταιρεία είναι ένα τετραώροφο κτίριο συνολικής επιφάνειας 4.185 τ.μ. το οποίο αποτελείται από χώρους γραφείων με υπόγειους χώρους στάθμευσης και λοιπούς βοηθητικούς χώρους.

Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Αμαρουσίου-Χαλανδρίου αρ. 29 και το τίμημα απόκτησης ανήλθε σε €7,2 εκατ. Πωλητής των δύο ακινήτων είναι η εταιρεία ΑΒΑΞ Α.Ε., ένας από τους ισχυρότερους κατασκευαστικούς ομίλους στη Ελλάδα, η οποία θα παραμείνει ως μισθώτρια εταιρεία στα δυο ακίνητα. Το συνολικό τίμημα για την απόκτηση των δύο ακινήτων χρηματοδοτήθηκε από κεφάλαια που αντλήθηκαν από την έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων.

Με την ολοκλήρωση της απόκτησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Τάσος Καζίνος, δήλωσε σχετικά: «Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή για εμάς, καθώς ολοκληρώσαμε με επιτυχία μία μεγάλη επένδυση. Στην Trastor, αναγνωρίζοντας τις προοπτικές μελλοντικών υπεραξιών που μπορεί να προσφέρει η ελληνική αγορά ακινήτων, εφαρμόζουμε το επενδυτικό μας πλάνο και διευρύνουμε περαιτέρω το Χαρτοφυλάκιό μας με την απόκτηση δύο σημαντικών ακινήτων στο Μαρούσι. Συνεχίζουμε να υπηρετούμε με συνέπεια τη αναπτυξιακή στρατηγική μας, με εμπιστοσύνη στην ελληνική αγορά ακινήτων.»

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Trastor: Απόκτηση του 100% κτιρίου επί των οδών Φιλελλήνων & ‘Οθωνος

Πρόκειται για την απόκτηση οριζόντιας ιδιοκτησίας επιφάνειας 161,11 τ.μ. Το τίμημα που προσέφερε η εταιρεία ανήλθε στα 625.000 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από κεφάλαια τα οποία αντλήθηκαν κατά την ΑΜΚ της εταιρείας που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2020.