ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Start Project

Δωρεάν πρόγραμμα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων για επιχειρήσεις

Ξεκινά στις 17 Οκτωβρίου το START Project, ένα πρόγραμμα εκμάθησης απαραίτητων γνώσεων επιχειρηματικής διαχείρισης το οποίο απευθύνεται σε μικρές και νεοφυείς επιχειρήσεις.

Το START Project, το καινοτόμο πρόγραμμα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων που υλοποιείται στην οικία Λέλας Καραγιάννη του Δήμου Αθηναίων, ανακοινώνει την έναρξη, από τις 17 Οκτωβρίου 2019, του START School of Business, ενός νέου εκπαιδευτικού κύκλου εκμάθησης απαραίτητων γνώσεων επιχειρηματικής διαχείρισης, με την υποστήριξη της PwC.

Το START School of Business είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα δέκα μαθημάτων, το οποίο στοχεύει στην ενίσχυση της βιωσιμότητας των μικρών και νεοφυών επιχειρήσεων στο νέο περιβάλλον που αναπτύσσεται ταχύτατα με την εξέλιξη της τεχνολογίας. Εστιάζει σε προχωρημένα θέματα σχετικά με τη διαχείριση έργου, τις νέες τεχνικές και τα εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ, τις τεχνικές διαπραγμάτευσης, την επαγγελματική δικτύωση και την επαγγελματική επικοινωνία. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην εκπαίδευση σε βασικά οικονομικά, λογιστικά και νομικά ζητήματα με σεμινάρια από τα στελέχη της PwC. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του START School of Business θα πραγματοποιηθούν και τέσσερα workshops από στελέχη της PwC σχετικά με τις βασικές λογιστικές και φορολογικές αρχές που αφορούν επιχειρήσεις μικρού μεγέθους, καθώς και τεχνικές αποτελεσματικών παρουσιάσεων.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει όσα από τα μαθήματα επιθυμεί, ανάλογα με τις ανάγκες του, λαμβάνοντας και την αντίστοιχη βεβαίωση.

Προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να έχουν μία πιο ολοκληρωμένη γνώση γύρω από τα θέματα που τους αφορούν, κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν και τέσσερα workshops σχετικά με το φορολογικό πλαίσιο που διέπει μία μικρή επιχείρηση, καθώς και εισαγωγή σε τρόπους παρουσίασης της επιχείρησης, των προϊόντων και των υπηρεσιών της και πώς αυτή μπορεί να γίνει πιο αποτελεσματική.

Ο κάθε εκπαιδευτικός κύκλος του START School of Business θα ολοκληρώνεται σε διάστημα δύο εβδομάδων και θα επαναληφθεί τέσσερις φορές στη χρονική περίοδο Οκτώβριος–Δεκέμβριος 2019. Τα μαθήματα (διδάσκονται εξολοκλήρου στα Ελληνικά) θα πραγματοποιούνται δύο ημέρες την εβδομάδα, σε πρωινές και απογευματινές ώρες, στην Οικία Λέλας Καραγιάννη του Δήμου Αθηναίων (Λέλας Καραγιάννη 1, 11252, Αθήνα). Το πρόγραμμα θα ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα του START Project ( www.startproject.gr ) κάθε μήνα.

Εγγραφή

Για να εγγραφείτε στα μαθήματα του προγράμματος Start School of Business, ακολουθήστε τις οδηγίες που θα βρείτε πατώντας εδώ ή από τη σελίδα www.startproject.gr.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΣΕΕ: Επιδοτούμενο πρόγραμμα για 7.000 εργαζομένους

Επιδοτούμενο πρόγραμμα συμβουλευτικής, κατάρτισης και πιστοποίησης 7.000 εργαζομένων με σκοπό την ψηφιακή εξειδίκευση και τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών εφοδιαστικής αλυσίδας ανακοίνωσε η ΕΣΕΕ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 35.000 ανέργους

Στη τελική ευθεία έχει μπει από το υπουργείο Εργασίας ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ενός νέου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας 35.000 θέσεων, το οποίο θα στοχεύει κυρίως σε μακροχρόνια ανέργους και ανέργους μεγαλύτερης ηλικίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενώνουν δυνάμεις Αμερικανικό Κολλέγιο και Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά»

Η συνεργασία των δυο ιδρυμάτων θα στοχεύει στην προώθηση της καινοτομίας, της έρευνας και της εξωστρέφειας μέσα από μία σειρά ενεργειών που περιλαμβάνουν την από κοινού συμμετοχή τους σε προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εγκρίθηκε η εξαγορά Μητροπολιτικού Κολλεγίου - ΙΕΚ ΑΚΜΗ από BC Partners

Την έγκριση της έδωσε η Επιτροπή Ανταγωνισμού που αναφέρει ότι η υπό κρίση συγκέντρωση δεν έχει οριζόντια ούτε κάθετη διάσταση και δεν προκαλεί αξιοσημείωτες συσπειρωτικές επιπτώσεις στον ανταγωνισμό.