Φώτο: Τράπεζα Πειραιώς

Συμφωνία Τρ. Πειραιώς με την εταιρεία «Υιοί Γ. Χριστιά Α.Ε. AGER»

Ακόμα μια συνεργασία στον κλάδο των γεωργικών μηχανημάτων με σκοπό του προγράμματος τη χρηματοδότηση των αγροτών με ευνοϊκούς όρους, για την αγορά γεωργικού εξοπλισμού.

Σε μία ακόμα συνεργασία στον κλάδο των γεωργικών μηχανημάτων, με την εταιρεία «Υιοί Γ. Χριστιά Α.Ε. AGER», προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς, με κίνητρο την προσφορά ολοκληρωμένων τραπεζικών λύσεων στους πελάτες της αγρότες, την τόνωση της ρευστότητας στις αγορές ενδιαφέροντος των αγροτών και τη χρηματοδότηση των μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης. 

Σκοπός του προγράμματος, είναι η χρηματοδότηση των αγροτών με ευνοϊκούς όρους, για την αγορά γεωργικού εξοπλισμού, τόσο στο πλαίσιο του υπομέτρου 4.1 του Π.Α.Α. 2014-2020 όσο και εκτός. Η χρηματοδότηση θα γίνεται με επενδυτικό δάνειο, για την αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού, νέου ή μεταχειρισμένου (σπαρτικές μηχανές, ψεκαστικά μηχανήματα, λιπασματοδιανομείς, μηχανήματα κατεργασίας εδάφους κ.λπ.), με ευνοϊκούς όρους, αλλά και σημαντικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες. 

Η εταιρεία «Υιοί Γ. Χριστιά Α.Ε. AGER» ιδρύθηκε το 2001. Αντικείμενό της είναι η σποροπαραγωγή σιτηρών, η εμπορία πολλαπλασιαστικού υλικού και μηχανημάτων. Η συνεργασία με τους οίκους Ribouleau Monosem, Sulky Burel, Gregoire Besson και Berthoud καταδεικνύει όχι μόνο την ποιότητα των προϊόντων, αλλά και την εξειδίκευση, που χαρακτηρίζει τις τέσσερις αυτές γαλλικές εταιρείες. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ