Φώτο: Shutterstock

Γαλαξίας: Υπηρεσία delivery και δημιουργία δύο νέων καταστημάτων 

Η εταιρεία προχωρά σε σταδιακή ανακαίνιση του δικτύου της αλλά και στη δημιουργία e-shop και ηλεκτρονικού φυλλαδίου.

Την παροχή υπηρεσιών delivery και εντός του επόμενου διαστήματος δημιουργία online μονάδας αλλά και άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων, ανακοίνωσαν τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας. 

Αναφορικά με τη δημιουργία delivery υπηρεσίας, οι παραγγελίες θα γίνονται τηλεφωνικά, ενώ η εταιρεία προχωρά και σε σταδιακή ανακαίνιση του συνόλου του δικτύου της και τέλος η εγκατάσταση έξι βασικών πυλώνων  τροφίμων, όπως  ζεστή γωνιά, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, φρέσκα ψάρια, φρέσκα σαλατικά, κοτόπουλα καθώς και έτοιμα γεύματα.

Παράλληλα ενώ σύντομα θα προχωρήσει στη δημιουργία e-shop και ηλεκτρονικού φυλλαδίου, ενώ το προσεχές χρονικό διάστημα και έως το τέλος του 2020, αναμένεται να λειτουργήσουν και δύο ακόμη καινούργια ιδιόκτητα καταστήματα Γαλαξίας, ένα στο Ξυλόκαστρο και ένα στην Πάτρα, με το πρώτο να αναμένεται να κάνει εγκαίνια στο τέλος Ιουλίου..

Ο διευθύνων σύμβουλος κ. Π. Πουρσανίδης, δήλωσε σχετικά: «Η ΠΕΝΤΕ Α.Ε. συνεχίζει σταθερά το αναπτυξιακό της πλάνο, ανταποκρινόμενη στις διαρκώς μεταβαλλόμενες καταναλωτικές συνήθειες και στοχεύοντας με την ίδια συνέπεια και συνέχεια στην κάλυψη των αναγκών των πελατών της. Δέσμευσή μας είναι να διευρύνουμε συνεχώς τις δυνατότητες που έχουν οι πελάτες μας εντός των καταστημάτων μας, αλλά και τη συνολική αγοραστική εμπειρία που παρέχουν τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας, με γνώμονα πάντα την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ