Φώτο: Ε. Παΐρης

Παΐρης: Σε διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες για παράταση διαθεσιμότητας ΚΟΔ

Η τροποποίηση αφορά την παράταση της περιόδου διαθεσιμότητας έκδοσης των ομολογιών Α' Σειράς, κατά τουλάχιστον 1 μήνα.

Σε διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες για την τροποποίηση όρων του, από 08/04/2020 υπογραφέντος προγράμματος εκδόσεως του Εμπραγμάτως Εξασφαλισμένου Κοινού Ομολογιακού Δανείου, βρίσκεται η Παΐρης. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η τροποποίηση αφορά την παράταση της περιόδου διαθεσιμότητας έκδοσης των ομολογιών Α' Σειράς, κατά τουλάχιστον 1 μήνα, λόγω υπαγωγής της εταιρείας στο καθεστώς των ευεργετικών διατάξεων της απόφασης για την επιδότηση τόκων υφιστάμενων δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του Covid -19. 

Σε περίπτωση που τελεσφορήσουν οι παραπάνω διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες, η γενική συνέλευση της Εταιρίας θα αποφασίσει επί των ως άνω τροποποιήσεων όρων του εν λόγω ομολογιακού δανείου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Εβδομάδα Τεχνολογίας» από αύριο στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Στο πλαίσιο δράσεών του για την ανάδειξη και προβολή στο οικοσύστημα της κεφαλαιαγοράς αλλά και στο ευρύτερο επενδυτικό κοινό των εισηγμένων εταιρειών και ειδικότερα συγκεκριμένων κλάδων κάθε φορά.
Pasal Development
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Pasal: Υποχρεωτική δημόσια πρόταση από την Sterner Stenhus Greece

Το προσφερόμενο τίμημα ανέρχεται στα 0,71 ευρώ σε μετρητά για κάθε μετοχή. Η Sterner δεν θα ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς (squeeze out), ενώ δεν θα επιδιώξει τη διαγραφή των μετοχών της Pasal από το Χρηματιστήριο Αθηνών.