Σύστημα της Αlumil για ανέπαφη θερμομέτρηση στο υπουργείο Ανάπτυξης

Με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Αlumil, Γιώργο Μυλωνά συναντήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Το προηγμένης τεχνολογίας σύστημα για ανέπαφη και ταχεία θερμομέτρηση (Smart Gate) της Alumil εγκαταστάθηκε σήμερα στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σε συνάντηση του υπουργού με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Γιώργο Μυλωνά.

Μετά τη συνάντηση ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:

«Σήμερα, στο υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, εγκαταστήσαμε με τον κ. Μυλωνά, το προηγμένης τεχνολογίας σύστημα ανέπαφης και ταχείας θερμομέτρησης Smart Gate.

Πρόκειται για την ελληνικής τεχνολογίας πατέντα της Αlumil - μια ελληνική εταιρεία με εξαγωγές και δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο - που γρήγορα και με ακρίβεια μετρά τη θερμοκρασία και τον αριθμό των ανθρώπων που εισέρχονται σ’ ένα χώρο και εξασφαλίζει την υγειονομική ασφάλεια όλων των δημοσίων χώρων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μειωμένες οι πωλήσεις της Αλουμύλ κατά 5,1% λόγω της πανδημίας

Μείωση 5,6% σημείωσε και ο κύκλος εργασιών της μητρικής που διαμορφώθηκε στα 73,3 εκατ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο. Συνεχίζεται το επιχειρηματικό πλάνο της εταιρείας σύμφωνα με τον πρόεδρο της Αλουμύλ Γ. Μυλωνά.