ΓΔ: 902.04 0.24% Τζίρος: 72.38 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Σύστημα της Αlumil για ανέπαφη θερμομέτρηση στο υπουργείο Ανάπτυξης

Με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Αlumil, Γιώργο Μυλωνά συναντήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Το προηγμένης τεχνολογίας σύστημα για ανέπαφη και ταχεία θερμομέτρηση (Smart Gate) της Alumil εγκαταστάθηκε σήμερα στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σε συνάντηση του υπουργού με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Γιώργο Μυλωνά.

Μετά τη συνάντηση ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:

«Σήμερα, στο υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, εγκαταστήσαμε με τον κ. Μυλωνά, το προηγμένης τεχνολογίας σύστημα ανέπαφης και ταχείας θερμομέτρησης Smart Gate.

Πρόκειται για την ελληνικής τεχνολογίας πατέντα της Αlumil - μια ελληνική εταιρεία με εξαγωγές και δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο - που γρήγορα και με ακρίβεια μετρά τη θερμοκρασία και τον αριθμό των ανθρώπων που εισέρχονται σ’ ένα χώρο και εξασφαλίζει την υγειονομική ασφάλεια όλων των δημοσίων χώρων».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

telecom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Cosmote και Vodafone μειώνουν το κόστος κλήσης στη Γραμμή Καταναλωτή

Οι δυο τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Α. Γεωργιάδη για την μείωση κατά την περίοδο που ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού.