Φώτο: ΑΠΕ

Ανοίγει τρεις επιπλέον ξενοδοχειακές μονάδες ο όμιλος Mitsis Hotels

Μετά την επαναλειτουργία των ξενοδοχείων σε Κρήτη, Ρόδο, Κω, και αεροδρόμιο, ο ξενοδοχειακός όμιλος ανακοίνωσε πως θα λειτουργήσει επιπλέον 3 μονάδες.

Καθώς οι τουρίστες έρχονται στην Ελλάδα, έστω και σε μικρότερο βαθμό σε σχέση με τα περασμένα χρόνια, ο τουρισμός δείχνει σημάδια μικρής ανάκαμψης με τις τουριστικές επιχειρήσεις να επιστρέφουν σε λειτουργία, αποδεικνύοντας πως δεν έχουν παρατήσει την φετινή χρονιά ακόμα.

Ο όμιλος Mitsis Hotels ανακοινώνει την επανέναρξη λειτουργίας ακόμη τριών ξενοδοχειακών μονάδων του, φτάνοντας τα οκτώ σε λειτουργία ξενοδοχεία από το σύνολο των 17 μονάδων που διαχειρίζεται, καθώς η λειτουργία των ξενοδοχείων που άνοιξαν στις αρχές Ιουλίου βαίνει ομαλά και οι πληρότητες είναι σε πολύ καλό επίπεδο σε όλους τους προορισμούς, ενώ εξετάζει το άνοιγμα ακόμα δύο μονάδων μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Έτσι, μετά την επαναλειτουργία των ξενοδοχείων Rinela στην Κρήτη, Alila στη Ρόδο, Blue Domes στην Κω, Galini στα Καμένα Βούρλα και Sofitel Athens Airport, στις 8 Αυγούστου θα υποδεχθούν και πάλι τους επισκέπτες τους τα ξενοδοχεία Rodos Maris Resort & Spa στη Ρόδο και Norida Beach Hotel στην Κω, ενώ στις 22 Αυγούστου ανοίγει και το Laguna Resort & Spa στην Κρήτη, προσθέτοντας ακόμη ένα εν λειτουργία ξενοδοχείο σε κάθε προορισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πτώση 17% των ενοποιημένων εσόδων της Accor

Με τις επιπτώσεις στην ξενοδοχειακή δραστηριότητα να είναι άνευ προηγουμένου εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού έφερε μείωση των εσόδων της Accor στα 768 εκατ. ευρώ με το 62% των ξενοδοχείων του Ομίλου να είναι κλειστά.