Φώτο: Energean.com

Βραβεύτηκε για την ενεργειακή της στρατηγική η Energean

Τιμήθηκε από τον οργανισμό Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης η εταιρεία που έχει θέσει ως στόχο την εκπομπή μηδενικών συνολικά ρύπων μέχρι το 2050.

Ο οργανισμός Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης CFI.co (CapitalFinance International) τίμησε την Energean με το βραβείο για την Καλύτερη Ενεργειακή Στρατηγική στην Ευρώπη για το 2020 (Best ESG Energy Growth StrategyEurope 2020) εκτιμώντας την συνεισφορά της εταιρείας στους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης.

Οι κριτές του CFI.co επισήμαναν, μεταξύ άλλων, ότι ως υποστηρικτής του Παγκόσμιου Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών (United Nations Global Compact), η Energean έχει θέσει ως στόχο την εκπομπή μηδενικών συνολικά ρύπων έως το 2050 και συνεισφέρει στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Τονίζουν ακόμη πως η Energean έχει συνδέσει μέρος των αμοιβών της διοίκησής της με τις επιδόσεις στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Κοινωνίας και της Εταιρικής Διακυβέρνησης, έχει δεσμευθεί για διαφανή γνωστοποίηση της πορείας των εκπομπών ρύπων και συνεργάζεται με αρμόδιους οργανισμούς για την επιτάχυνση της μετάβασης σε έναν κόσμο με λιγότερους ρύπους.

Ο CFI.co είναι ένας οργανισμός έντυπων και ψηφιακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με έδρα το Λονδίνο και έμφαση στους τομείς των επιχειρήσεων, των χρηματοδοτήσεων και της οικονομίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ