ΓΔ: 899.42 0.53% Τζίρος: 88.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Grant Thornton: Προτεραιότητα η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων

Η εταιρεία παρείχε δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο μοριακής ανίχνευσης (rRT-PCR) της νόσου Covid-19 για το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της.

Σειρά πρωτοβουλιών, με σκοπό να συμβάλει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, συνεχίζει να υλοποιεί η Grant Thornton. 

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία παρείχε δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο μοριακής ανίχνευσης (rRT-PCR) της νόσου Covid-19 για το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της, μετά το πέρας των καλοκαιρινών διακοπών. Η Grant Thornton πραγματοποιώντας την εν λόγω ενέργεια έχει ως σκοπό την προάσπιση της δημόσιας υγείας, μέσω της αποφυγής εξάπλωσης της νόσου, όχι μόνο στην εταιρεία και στους συνεργάτες της, αλλά και στις οικογένειες και στους οικείους του προσωπικού της.

Η κα Κατερίνα Κουλούρη, Partner - Head of People Experience & Culture αναφέρει σχετικά: «Από την αρχή της πανδημίας και με στόχο την αντιμετώπισή της, η Grant Thornton παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και ευθυγραμμίζεται απόλυτα με όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και τα μέτρα που εξαγγέλλει η Κυβέρνηση της χώρας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ορθή ενημέρωση των ανθρώπων της, τη θωράκιση της υγείας τους, την ψυχολογική τους υποστήριξη, αλλά και τη διασφάλιση της εργασίας τους. Όπου και όταν χρειάζεται, η εταιρεία μας υιοθετεί και επιπλέον μέτρα, ώστε να διασφαλίσει την απρόσκοπτη συνέχιση των εργασιών της, προασπίζοντας παράλληλα τη δημόσια υγεία».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Προσφέρει δωρεάν σε πελάτες της 65.000 αεροπορικά εισιτήρια

Η προσφορά προβλέπει τη διάθεση δύο (2) εισιτηρίων μετ’ επιστροφής, ανά πελάτη, που εμπίπτει στις προϋποθέσεις, προκειμένου να ταξιδέψουν με τον/τη συνοδό τους σε κάποιον ελληνικό προορισμό.