Φωτο: INTRALOT

Intralot: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της Inteltek

Η τελική αξία της συναλλαγής προσδιορίστηκε με βάση την καθαρή λογιστική αξία της Inteltek και δεν υφίσταται σημαντική επίπτωση στις οικονομικές καταστάσεις του Ομίλου Intralot.

Τη μεταβίβαση των μετοχών της εταιρείας Inteltek προς την καθ΄ολοκληρίαν θυγατρική Iberia Holding SAU ολοκλήρωσε η Intralot, με την τελική αξία της συναλλαγής να ανέρχεται σε 6.063.099 τουρκικές λίρες. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια της από 15 Ιανουαρίου 2020 ανακοίνωσης, ο Όμιλος INTRALOT ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταβίβασης όλων των μετοχών (55%) των Turktell Bilişim Servisleri A.Ş., Global Bilgi Paz. Dan. ve Çağrı Servisi Hizm. A.Ş και Turkcell Satış ve Dijital İş Servisleri A.Ş στην εταιρεία İnteltek İnternet Teknoloji Yatırım ve Danışmanlık Ticaret A.Ş. (“Inteltek”) προς την καθ΄ολοκληρίαν θυγατρική εταιρεία Intralot Iberia Holding SAU στις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Η τελική αξία της συναλλαγής προσδιορίστηκε με βάση την καθαρή λογιστική αξία της Inteltek σύμφωνα με τα ΔΠΧΑ και ανήλθε σε  TRY 6.063.099 και δεν υφίσταται σημαντική επίπτωση στις οικονομικές καταστάσεις του Ομίλου Intralot.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ