Νέο πρόγραμμα για οικιακούς καταναλωτές από την Protergia

Η προσφορά της Protergia απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες και επιβραβεύει τη συνέπεια με το εκτιμώμενο όφελος επί του συνόλου των χρεώσεων να φτάνει μέχρι και τα 120 ευρώ το χρόνο.

Νέο πρόγραμμα για οικιακούς καταναλωτές, το Protergia Οικιακό MAX, ανακοίνωσε η Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS. Η προσφορά απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες και επιβραβεύει τη συνέπεια, εξασφαλίζοντας 45% έκπτωση συνέπειας στο ηλεκτρικό ρεύμα, όλο το 24ωρο για 2 χρόνια.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

H Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, δουλεύει στο MAX, ώστε όλοι να απολαμβάνουμε τις απεριόριστες δυνατότητες του σπιτιού μας! Έτσι, προσφέρει το Protergia Οικιακό MAX, ένα πρόγραμμα που εξασφαλίζει 45% έκπτωση συνέπειας στο Ηλεκτρικό Ρεύμα, όλο το 24ωρο για 2 ολόκληρα χρόνια . 

Η προσφορά απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες και επιβραβεύει τη συνέπεια, προσφέροντας μοναδικά προνόμια στο MAX. Το εκτιμώμενο όφελος επί του συνόλου των χρεώσεων (ανταγωνιστικών και ρυθμιζόμενων) εκτιμάται σε 120€ / έτος. Επιπλέον, η νέα υπηρεσία προσφέρεται χωρίς την καταβολή εγγύησης, εφόσον επιλεχθεί ως τρόπος πληρωμής η πάγια εντολή.

Σημειώνεται ότι με όλες τις υπηρεσίες της Protergia, οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν την εφαρμογή  myprotergia, ώστε ανά πάσα στιγμή να ελέγχουν τον λογαριασμό τους και να εξοικονομούν ενέργεια, μέσω χρήσιμων συμβουλών. 
 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κοντά στα περυσινά επίπεδα η λειτουργική κερδοφορία της Mytilineos

Η Mytilineos στοχεύει να αυξήσει τη συνολική παραγωγή αλουμινίου κατά 33% το ερχόμενο έτος, «πολύ καλές» για το 2021 οι προοπτικές για τον τομέα μεταλλουργίας, τονίζει στο Bloomberg ο οικονομικός διευθυντής, Γιάννης Καλαφατάς.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Pantelakis Sec.: Εντός των προσδοκιών τα αποτελέσματα της MYTILINEOS

Οι τομείς της ενέργειας και του φυσικού αερίου παρέμειναν ισχυροί στο εννεάμηνο, σημειώνει report της Pantelakis Securities, ενώ ξεπεράστηκαν καλύτερα από το αναμενόμενο οι πιέσεις στις τιμές αλουμινίου και αλουμίνας.