Φώτο: Mls

MLS: Αίτημα για μετάθεση πληρωμής κουπονιών ομολόγων 

Η εταιρεία ζητά από τη ΒΕΤΑ Χρηματιστηριακή, η οποία εκπροσωπεί τους κατόχους ομολόγων, τα κουπόνια να πληρωθούν μετά από τρεις μήνες και όχι στις 12/10 και 26/10 όπως ήταν προγραμματισμένο.

Τη μετάθεση πληρωμής κουπονιού ομολόγων της κατά τρεις μήνες όχι στις αρχικές τους ημερομηνίες ζητά η εταιρεία MLS από τους κατόχους των ομολόγων, μέσω αιτήματός της προς την εκπρόσωπό τους, εταιρεία ΒΕΤΑ Χρηματιστηριακή. 

Σημειώνεται ότι τα κουπόνια για τα ομόλογα πρέπει να πληρωθούν στις 12 και 20 Οκτωβρίου. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η MLS: «Η εταιρία MLS Πληροφορική Α.Ε ανακοινώνει, αναφορικά με τα Προγράμματα Εταιρικών Ομολόγων ΜΛΣ01 και ΜΛΣ03 έκδοσης 14.04.2016 και 18.02.2019 αντίστοιχα, ότι έχει αιτηθεί στον εκπρόσωπο των ομολογιούχων BETA ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. την μετάθεση πληρωμής του Κουπονιού ΜΛΣ01 στις 12.10.2020 και του Κουπονιού ΜΛΣ03 στις 26.10.2020 κατά τρείς μήνες και την εφεξής καταβολή και των δύο Κουπονιών Ομολόγων ανά εξάμηνο

Το αίτημα αυτό υποβάλλεται προκειμένου να μπορέσει η εταιρία να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις από τον COVID-19 στο σύνολο της ελληνικής οικονομίας και οι οποίες έχουν επιδράσει στις ταμειακές της ροές ώστε να συνεχίσει να ανταποκρίνεται κανονικά στους Όρους του εν λόγω Προγράμματος».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

MLS: Δύο νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο

Το ΔΣ της εταιρείας αποφάσισε ομόφωνα την αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών και εκλογή από το Διοικητικό Συμβούλιο νέων μελών, των κυρίων Χωματά Δημήτριο και Ρούσσο Ευστάθιο, οικονομολόγων με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των επιχειρήσεων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στις 17 Δεκεμβρίου η Γενική Συνέλευση της MLS

Αίτημα υπέβαλε η MLS για μετάθεση πληρωμής κουπονιού ΜΛΣ02 κατά τρεις μήνες για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της COVID19 στις ταμειακές της ροές ώστε να συνεχίσει να ανταποκρίνεται κανονικά στους Όρους του εν λόγω Προγράμματος.