Η Entersoft εξαγόρασε το ERP και το πελατολόγιο της Computer Life

Υπέγραψε επίσης 6 νέες συμβάσεις εργασίας με στελέχη της πωλήτριας εταιρείας που απασχολούνται με R&D, marketing & sales και εν γένει υποστήριξη του ERP της Computer Life.

Το λογισμικό ERP καθώς και όλο το πελατολόγιο της Computer Life ABEE αποκτά από την 1η Νοεμβρίου η Entersoft, έναντι 350 χιλ. ευρώ 

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, υπέγραψε Ιδιωτικό Συμφωνητικό με ημερομηνία ισχύος 1 Νοεμβρίου 2020 για την αγορά και απόκτηση από την ανώνυμη εταιρεία Computer Life, κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή, με όλα τα δικαιώματά της, προσωπικά και εμπράγματα, και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του Λογισμικού/Πηγαίου Κώδικα ERP της Computer Life, και των ημεδαπών σημάτων «ΠΛΕΞΙΣ» με αριθμό:150499 και «S M L XL» με αριθμό: 150501, καθώς και όλου του πελατολογίου, στο οποίο έχει εκχωρηθεί έως σήμερα άδεια χρήσης τελικού χρήστη του ως άνω Λογισμικού.

Το συμφωνηθέν τίμημα ανέρχεται στο ποσό των 350.000 ευρώ, καταβλητέο σε 6 δόσεις εντός 12 μηνών.

Ομοίως υπέγραψε 6 νέες συμβάσεις εργασίας με στελέχη της πωλήτριας εταιρείας που απασχολούνται με R&D, marketing & sales και εν γένει υποστήριξη του ERP της Computer Life.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Entersoft: Αύξηση στα έσοδα και υπερδιπλασιασμός κερδών στο 9μηνο

Η άνοδος προέρχεται τόσο από την καλή επίδοση της μητρικής όσο και από τις εξαιρετικές επιδόσεις της θυγατρικής Retail Link στην Ελλάδα και όλων των θυγατρικών του εξωτερικού και κυρίως της Ρουμανίας.