ΓΔ: 916.58 0.13% Τζίρος: 22.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:20:14 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: BriQ Properties

Η BriQ Properties ανακοίνωσε την απόκτηση τριών ακινήτων

Αυξάνει το μέγεθος του χαρτοφυλακίου της η BriQ Properties καθώς προχώρησε στην απόκτηση τριών ακινήτων σε Αθήνα και Ρόδο που προσφέρουν υψηλές αποδόσεις και μελλοντική υπεραξία.

Την απόκτηση τριών ακινήτων σε Αθήνα και Ρόδο ανακοίνωσε η BriQ Properties με την Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρείας Άννα Αποστολίδου να δηλώνει πως η εταιρεία αυξάνει το μέγεθος του χαρτοφυλακίου της με επιλεκτική συμμετοχή σε διαγωνισμούς και πλειστηριασμούς ακινήτων που προσφέρουν υψηλές αποδόσεις και μελλοντική υπεραξία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π., σε συνέχεια της από 13.09.2019 ανακοίνωσης περί ανακήρυξης της ως πλειοδότρια σε πλειστηριασμό, ανακοινώνει την ολοκλήρωση απόκτησης οριζόντιας ιδιοκτησίας γραφείων 4ου ορόφου με συνολική επιφάνεια 419,06 τ.μ. που βρίσκεται επί της οδού Μητροπόλεως 3 στην πλατεία Συντάγματος.

Το τίμημα για την απόκτηση του ακινήτου ανήλθε σε € 1.466 χιλ..

Επίσης η Εταιρεία ανακηρύχθηκε πλειοδότρια στους κάτωθι διαγωνισμούς και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ακινήτων:

1. Οριζόντιες ιδιοκτησίες (6) γραφειακών χώρων, Β’, Γ’ και Δ’ ορόφου συνολικής επιφάνειας 1.620 τ.μ., που βρίσκονται σε κτίριο γραφείων στην Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου 280, στην Καλλιθέα. Το συνολικό τίμημα για την απόκτηση των ιδιοκτησιών ανήλθε σε € 1.755 χιλ.

2. Εμπορικό κατάστημα συνολικής επιφάνειας 281,35 τ.μ. που βρίσκεται επί των οδών 25ης Μαρτίου 1 και Εθελοντών Δωδεκανησίου στην πόλη της Ρόδου. Το τίμημα για την απόκτηση του ακινήτου ανήλθε σε € 765 χιλ.

Οι διαδικασίες για την απόκτηση των ανωτέρων δύο ακινήτων αναμένεται να ολοκληρωθούν τις προσεχείς ημέρες. H Διευθύνουσα Σύμβουλος της BriQ Properties, Άννα Αποστολίδου, δήλωσε ότι «η Εταιρεία, για την επίτευξη του στόχου της να αυξήσει το μέγεθος του χαρτοφυλακίου της, συμμετέχει επιλεκτικά σε πλειστηριασμούς και διαγωνισμούς ακινήτων που προσφέρουν υψηλές αποδόσεις και μελλοντική υπεραξία».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Briq_akinito
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

BriQ: Άλμα 40% της καθαρής κερδοφορίας στα 3,5 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο

Αυξήθηκε η αξία του χαρτοφυλακίου των ακινήτων του ομίλου που περιλαμβάνει 26 ακίνητα και ανέρχεται πλέον στα 130,5 εκατ. ευρώ. Πλησίασαν τα 5 εκατ. ευρώ οι επενδύσεις του ομίλου σε υπάρχοντα ακίνητα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Briq: Εκτινάχθηκαν κατά 207% στα 1,04 εκατ. ευρώ τα κέρδη στο α΄τρίμηνο

Η επανεκκίνηση της δραστηριότητα και η έναρξη μίσθωσης της νέας αποθήκης στον Ασπρόπυργο οδήγησαν την Briq να ενισχύσει τα έσοδα της από ενοίκια που διαμορφώθηκαν στα 1,93 εκατ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση 76,5% σε σχέση με την περασμένη χρονιά.