ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:21:07 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Δεν ζήτησε η ΤτΕ αύξηση κεφαλαίου από την Ευρωπαϊκή Πίστη

Δημοσίευμα περί αναζήτησης κεφαλαίων είχε διαψεύσει και η Ευρωπαϊκή Πίστη, σημειώνοντας ότι θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

Η Τράπεζα της Ελλάδος δεν έχει ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Πίστη να προχωρήσει σε κεφαλαιακή ενίσχυση, όπως διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της. 

Αναλυτικά, η ΤτΕ, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με την ασφαλιστική εταιρεία «Ευρωπαϊκή Πίστη», διευκρινίζει ότι δεν έχει ζητήσει από την εν λόγω εταιρεία να προχωρήσει σε κεφαλαιακή ενίσχυση.

Η Τράπεζα της Ελλάδος ήδη ενημέρωσε σχετικά την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών, στο οποίο είναι εισηγμένη η «Ευρωπαϊκή Πίστη».

Σημειώνεται πως και η Ευρωπαϊκή Πίστη, από την πλευρά της, έχει διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα πως αναζητά κεφάλαια, χαρακτηρίζοντάς το ανυπόστατο

Όπως τόνισε στην ανακοίνωσή της, σε ουδεμία κεφαλαιακή ενίσχυση υποχρεούται, πολλώ δε μάλλον, ουδέποτε έλαβε προς τούτο σχετική κατεύθυνση από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Επίσης, ανέφερε πως θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την διαφύλαξη των εννόμων συμφερόντων της αναφορικά με την ως άνω ανάρτηση - δημοσίευμα.  

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ