ΓΔ: 1275.5 0.03% Τζίρος: 67.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Allianz Ελλάδος και Ευρωπαϊκή Πίστη ενώνουν δυνάμεις σε νέα εταιρεία

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των συγχωνευμένων εταιριών, η νέα εταιρεία έχει ως πρώτο στόχο να αναδειχθεί ως η ασφαλιστική εταιρία πρώτης επιλογής της κοινωνίας των πολιτών και της κοινωνίας των εργαζομένων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ποιους κατόχους προγραμμάτων επιβραβεύει με 1,3 εκατ.

Το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας παρέχεται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη και όλα αυτά τα χρόνια έχει αναπτύξει συνεργασίες με περισσότερες από 100 κορυφαίες επιχειρήσεις σε ένα δίκτυο με σχεδόν 3.000 σημεία εξυπηρέτησης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκή Πίστη: Νέα προγράμματα ασφαλειών ζωής, συνδεδεμένα με επενδύσεις

Σημειώνεται πως και στα δύο προγράμματα πραγματοποιείται συστηματικός έλεγχος του χαρτοφυλακίου, προκειμένου πάντα να μένει προσανατολισμένο στο επενδυτικό προφίλ του πελάτη (rebalancing).
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκή Πίστη: Αίτημα για διαγραφή των μετοχών από το ταμπλό του ΧΑ

Η Γενική Συνέλευση, με ομόφωνη απόφαση αποφάσισε την διαγραφή του συνόλου των κοινών, ονομαστικών, άυλων, μετά ψήφου μετοχών της Εταιρίας, ήτοι 26.539.907 μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,63 ευρώ εκάστη, από το ΧΑ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Την πρώτη θέση στις ασφάλειες και νέες εξαγορές «βλέπει» η Allianz

Μετά την εξαγορά της Eυρωπαϊκής Πίστης ο γερμανικός όμιλος δεν αποκλείει και νέα εξαγορά. Ο CEO του ομίλου Όλιβερ Μπέτε μίλησε με την κυβέρνηση για την ασφαλιστική κάλυψη των φυσικών καταστροφών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τεκτονικές αλλαγές στις ασφάλειες: Πέρασε στην Allianz η Ευρωπαϊκή Πίστη

Ολες οι μεγάλες ελληνικές εταιρείες έχουν εξαγοραστεί από πολυεθνικούς ομίλους. Οι ξένοι ποντάρουν στις προοπτικές του εγχώριου κλάδου που είναι συνυφασμένες με την πορεία του ΑΕΠ.