ΓΔ: 921.24 -0.13% Τζίρος: 2.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:47:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Όμιλος ΙΑΣΩ

Στρατηγική συνεργασία Ευρωπαϊκής Πίστης με την μαιευτική κλινική ΙΑΣΩ

Οι δυο οργανισμοί δημιούργησαν ένα πρόγραμμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, το οποίο θα προσφέρεται χωρίς κόστος σε κάθε νεογέννητο για τους πρώτους έξι μήνες.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη με τη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική, ΙΑΣΩ, δημιούργησαν το Baby Health Plus, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, το οποίο θα προσφέρεται χωρίς κόστος σε κάθε νεογέννητο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τα προνόμια του προγράμματος που αφορούν σε νοσηλεία και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη θα παρέχονται αποκλειστικά στο ΙΑΣΩ Παίδων. Κάθε νέα μητέρα που γεννά στο ΙΑΣΩ, αποκτά το πρόγραμμα χωρίς ασφάλιστρα για τους πρώτους 6 μήνες, ενώ στη συνέχεια θα της δίνεται η δυνατότητα να το ανανεώνει σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, Χρήστος Γεωργακόπουλος δήλωσε: «Στην Ευρωπαϊκή Πίστη αντιλαμβανόμαστε πλήρως πόσο καθοριστικής σημασίας είναι η προστασία της υγείας όλων, ιδιαίτερα των νεογέννητων μωρών. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε σε συνεργασία με το ΙΑΣΩ το "Baby Health Plus", ένα πρόγραμμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, το οποίο αφορά όλους τους νέους γονείς που επιθυμούν το παιδί τους να έχει ευρεία κάλυψη περίθαλψης, σε ένα από τα κορυφαία Παιδιατρικά Νοσοκομεία της Ελλάδας, το ΙΑΣΩ Παίδων. Έχουμε τη βαθιά πεποίθηση πως κάθε γονιός πρέπει να αποκτήσει το "Baby Health Plus" για το νεογέννητο μωρό του διότι αποτελεί σπουδαία πράξη αγάπης και διότι προσφέρεται χωρίς ασφάλιστρα για τους πρώτους 6 μήνες».

Η γενική εμπορική διευθύντρια, CCO Ομίλου ΙΑΣΩ, Χριστίνα Ταμπουρέα, δήλωσε: «Στο ΙΑΣΩ με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Μαιευτική Γυναικολογία και με περισσότερους από 10.000 τοκετούς ετησίως, συνεχίζουμε να εκφράζουμε την απόλυτη ασφάλεια για κάθε γυναίκα που θέλει να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Η συνεργασία μας με την Ευρωπαϊκή Πίστη, μια εταιρία με αναμφισβήτητο όραμα και δυναμισμό, συνεχίζει να αγκαλιάζει την οικογένεια στην πιο σημαντική της στιγμή. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί με το νέο πρόγραμμα Baby Health Plus, συνεχίζουμε να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες υγείας, ασφάλεια και σιγουριά, στους γονείς που φέρνουν στον κόσμο ό,τι πιο πολύτιμο, τα παιδιά τους».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Nosokomeio, Meth, Ygeia, Koronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προειδοποιήσεις επιστημόνων για άνοδο των κρουσμάτων νέου κορονοϊού

Η νέα παραλλαγή του κορονοϊού ευθύνεται για την έκρηξη των εισαγωγών στα νοσοκομεία της Γερμανίας και της Σιγκαπούρης, προκαλώντας ανησυχία καθώς όλο και περισσότερος κόσμος θα συγκεντρώνεται σε κλειστούς χώρους πλέον.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 1 εκατ. ραντεβού έχουν προγραμματιστεί ήδη στον Προσωπικό Γιατρό

Η διαδικασία κλεισίματος ραντεβού αφού ο πολίτης εγγραφεί στον Προσωπικό Γιατρό, γίνεται με μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον προσωπικό γιατρό ή τα πενταψήφια νούμερα.