ΓΔ: 1422.75 -0.14% Τζίρος: 84.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Allianz και Ευρωπαϊκή Πίστη προχωρούν με ενοποιημένο χαρτοφυλάκιο 1 δισ.

Η ενοποιημένη οντότητα διαθέτει πλέον ενιαίο υπό διαχείριση χαρτοφυλάκιο αξίας περίπου 1 δισ. ευρώ, καθιστώντας την ισχυρό παίκτη με πρωταγωνιστική θέση στην αγορά.

Μετά την ενοποίησή τους Allianz ΑΕΔΑΚ και Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management διαθέτουν ενιαίο υπό διαχείριση χαρτοφυλάκιο αξίας περίπου 1 δισ. ευρώ.

Η ενοποιημένη οντότητα, «Allianz Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων» που προέκυψε από τη νομική συνένωση της Allianz ΑΕΔΑΚ και της Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management, διαθέτει πλέον ενιαίο υπό διαχείριση χαρτοφυλάκιο αξίας περίπου 1 δισ. ευρώ, καθιστώντας την ισχυρό παίκτη με πρωταγωνιστική θέση στην αγορά. Από την 1η Νοεμβρίου 2023, εφαρμόζει τον στρατηγικό της σχεδιασμό που εστιάζει στη διατήρηση της φιλοσοφίας του μακροπρόθεσμου επενδυτή και στην διεύρυνση των παρεχόμενων επενδυτικών λύσεων. 

Συνδυάζοντας αρμονικά τα καλύτερα στοιχεία των δύο εταιριών, το νέο σχήμα επιδιώκει να γίνει η πρώτη επιλογή των πελατών, προσφέροντας πάντοτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου. 

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η Allianz Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων διαθέτει συνεργάτες και καταξιωμένα στελέχη με άρτια εκπαίδευση, πολυετή εμπειρία και γνώση τόσο της εγχώριας όσο και των ξένων κεφαλαιαγορών και χρηματαγορών. Αξιοποιώντας σύγχρονες  τεχνικές, οι διαχειριστές και τα στελέχη της Εταιρίας, μπορούν να ικανοποιήσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επενδυτή. 

Ο κ. Θωμάς Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της Allianz Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων, δήλωσε σχετικά: «Μέσα από την Allianz Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να εδραιώνουμε σταθερές σχέσεις μαζί τους, με βάση τον αμοιβαίο σεβασμό και τον ουσιώδη διάλογο. Παράλληλα, εξακολουθούμε να εργαζόμαστε με απρόσκοπτή αφοσίωση για να προσφέρουμε συνεχή κατάρτιση στους ανθρώπους μας, για να μπορούμε από κοινού να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας, αφουγκραζόμενοι τα συνεχώς μεταβαλλόμενα δεδομένα της αγοράς».
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Allianz Ελλάδος και Ευρωπαϊκή Πίστη ενώνουν δυνάμεις σε νέα εταιρεία

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των συγχωνευμένων εταιριών, η νέα εταιρεία έχει ως πρώτο στόχο να αναδειχθεί ως η ασφαλιστική εταιρία πρώτης επιλογής της κοινωνίας των πολιτών και της κοινωνίας των εργαζομένων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη: Συνεργασία με Allianz Trade στην ασφάλιση πιστώσεων

Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη θα στηρίζει τις επιχειρήσεις, ώστε να είναι σε θέση να προβλέπουν τους εμπορικούς πιστωτικούς κινδύνους, να προστατεύουν τις ταμειακές ροές τους και να προωθούν αποτελεσματικά την εμπορική τους πολιτική και την υγιή τους ανάπτυξη.