ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:54:44 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: www.tzirakian.com

Σωληνουργεία Τζιρακιάν: Καμία επίπτωση από την πανδημία

Καμία επίπτωση στη λειτουργία της ή στα οικονομικά μεγέθη λόγω της πανδημίας η Σωληνουργεία Τζιρακιάν που εκτιμά ότι το τρέχον οικονομικό έτος θα εκπληρωθούν οι οικονομικοί και επιχειρηματικοί στόχοι που έχουν τεθεί.

Δεν έχει αντιμετωπίσει κατά την τρέχουσα οικονομική χρήση και έως σήμερα αρνητικές επιπτώσεις στη λειτουργία της ή στα οικονομικά μεγέθη της σημειώνει η Σωληνουργεία ΛΙΜΠΑΡ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ σε απάντηση ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Δεδομένου ότι πλέον διέρχεται το τελευταίο τρίμηνο του οικονομικού έτους και εφόσον δεν υπάρξουν ακραίες εξωγενείς επιπτώσεις λόγω της πανδημίας, η διοίκηση της εταιρείας εκτιμά ότι το τρέχον οικονομικό έτος θα εκπληρωθούν οι οικονομικοί και επιχειρηματικοί στόχοι που έχουν τεθεί.

Όπως σημειώνει η εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για την απρόσκοπτη λειτουργία της καθώς επίσης και μέτρα ενίσχυσης της ρευστότητας της προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανές αρνητικές προκλήσεις στο μέλλον. Αναλυτικά τα μέτρα περιγράφονται στην Εξαμηνιαία Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου επί των Εξαμηνιαίων Οικονομικών Καταστάσεων του τρέχοντος έτους 2020, ( βλέπε κεφ. Σημαντικά Γεγονότα, σελ. 8 και κεφ. Γεγονότα μετά τον Ισολογισμό σελ. 9).

 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Mevaco
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mevaco: Πτώση 52% στις πωλήσεις και 74,86 % στα EBITDA στο 9μηνο 2020

Το συνολικό Ενεργητικό της Εταιρείας κατά το γ’ τρίμηνο του 2020 αυξήθηκε κατά 1.213,17 χιλ. Ευρώ και οφείλεται κυρίως στην αύξηση των Ταμιακών διαθεσίμων κατά 1.535,88 χιλ. Ευρώ, ως αποτέλεσμα της εκταμίευσης του ανωτέρω Ομολογιακού δανείου.