ΓΔ: 894.74 0.69% Τζίρος: 60.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Τειρεσίας ΑΕ

Κλειστά για το κοινό τα γραφεία της Τειρεσίας

Όπως αναφέρει η ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ η επεξεργασία και ολοκλήρωση των αιτημάτων θα πραγματοποιούνται όπως πάντα εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας.

Με γνώμονα την ασφάλεια των υπαλλήλων και του συναλλασσόμενου κοινού, η ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ στο πλαίσιο των νέων μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού (Covid-19) ανακοίνωσε την αναστολή της εξυπηρέτησης πολιτών με φυσική παρουσία στα γραφεία της (Αλαμάνας 1, 15125, Μαρούσι) από την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020.

Η εταιρία θα συνεχίσει να υποδέχεται και να εξυπηρετεί τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων (πρόσβασης, διόρθωσης, αντίρρησης κλπ) μέσω:

  • ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αλαμάνας 1, 15125 Μαρούσι, υπόψη Γραφείου Εξυπηρέτησης Κοινού
  • email στην ηλεκτρονική [email protected]
  • FAX στο 2103676750

Η επεξεργασία και ολοκλήρωση των αιτημάτων θα πραγματοποιούνται όπως πάντα έγκαιρα και εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ στο τηλέφωνο 2103676700 τις εργάσιμες ημέρες, από 9πμ έως 4μμ ή να επισκεφθείτε το www.tiresias.gr.

Για την επαναλειτουργία του Γραφείου Εξυπηρέτησης Κοινού της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Beraxas, Berahas, Teiresias, Tiresias
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αξιόπιστες πληροφορίες για σωστές αποφάσεις από την ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ

Όπως υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Σολομών Μπεράχας, η Τειρεσίας επενδύει συστηματικά στην ασφάλεια, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη διαφύλαξη της ποιότητας των προσωπικών δεδομένων που τηρεί.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τειρεσίας: Η πλατφόρμα ΤΣΕΚ για μείωση των επιχειρηματικών κινδύνων

Σε διαδικτυακό σεμινάριο της Τειρεσίας παρουσιάστηκαν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η on line επιχειρηματική πληροφόρηση μέσω της πλατφόρμας ΤΣΕΚ στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις.