ΓΔ: 825.02 0.95% Τζίρος: 57.47 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

ΟΤΕ: Νέο μέλος της διοίκησης η Dominique Leroy

Η κα Leroy αντικαθιστά τον κ. Ανδρέα Ψαθά ο οποίος παραιτήθηκε.

Η κα Dominique Leroy τοποθετείται ως μη εκτελεστικό μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΕ σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Ανδρέα Ψαθά, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο οργανισμός. 

Η κα Leroy, σημειώνει ο ΟΤΕ είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Deutsche Telekom AG, υπεύθυνη για την Ευρώπη και διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των καταναλωτικών προϊόντων και των τηλεπικοινωνιών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «O Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος Α.Ε. (ΟΤΕ ΑΕ ή Εταιρεία) ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας στις 09.11.2020 εξέλεξε ως νέο μη εκτελεστικό μέλος, την κα. Dominique Leroy, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μη εκτελεστικού μέλους κ. Ανδρέα Ψαθά, για το υπόλοιπο της θητείας του, δηλαδή μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το έτος 2021. 

Βιογραφικό Σημείωμα κας Dominique Leroy 

Από τον Νοέμβριο του 2020, η Dominique Leroy είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Deutsche Telekom AG, υπεύθυνη για την Ευρώπη. H Dominique Leroy έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των καταναλωτικών προϊόντων και των τηλεπικοινωνιών. Ξεκίνησε την καριέρα της στην Unilever, όπου η τελευταία θέση που κατείχε ήταν Γενική Διευθύντρια για τις αγορές Βελγίου και Λουξεμβούργου. 

Το 2011 εντάχθηκε στην Proximus όπου γρήγορα έγινε Επικεφαλής Καταναλωτικής Αγοράς (Consumer Market) και κατείχε την θέση Διευθύνουσας Συμβούλου από το 2014 έως το 2019. Κατά τη διάρκεια της θητείας της, πέτυχε την ανάκαμψη της εταιρείας, με συνεχή ανάπτυξη και προσανατολισμό στην εμπειρία του πελάτη. Κατά την τελευταία χρονιά, ήταν σύμβουλος της Bain & Company. 

Η Dominique Leroy έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας σε Διοικητικά Συμβούλια, έχοντας διατελέσει μέλος Δ.Σ. στις εταιρείες Lotus Bakeris, Proximus, BICS, Royal Ahold Delhaize και Compangie de Saint & Gobain. 

Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Βιομηχανική Μηχανολογία και Διοίκηση από τη Σχολή Επιχειρήσεων στο Solvay Βρυξελλών». 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ