ΓΔ: 864.44 0.74% Τζίρος: 29.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
MEGA, Masks

Νέα γραμμή παραγωγής χειρουργικών μασκών από τη ΜΕΓΑ ΑΕ

Η νέα γραμμή παραγωγής, δυναμικότητας 200 εκατ. μασκών ετησίως, όσο και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι ευρωπαϊκής προέλευσης και εξασφαλίζεται ανέπαφη παραγωγή.

Επένδυση, ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, που αφορά στη δημιουργία μίας νέας γραμμής παραγωγής χειρουργικών μασκών μιας χρήσης, ολοκλήρωσε η ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής ΑΕ. 

Ειδικότερα, η εταιρεία των Babylino, Wet Hankies, EveryDay, Pom Pon, Babycare, Sani κ.α., προχώρησε εκτάκτως στη δημιουργία μίας νέας, υπερ-σύγχρονης γραμμής παραγωγής δυναμικότητας 200 εκατ. μασκών ετησίως. Τόσο η νέα γραμμή παραγωγής χειρουργικών μασκών, όσο και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων, είναι ευρωπαϊκής προέλευσης, ενώ εξασφαλίζεται ανέπαφη παραγωγή, σύμφωνα με τα αυστηρά πρωτόκολλα ποιοτικού ελέγχου της ΜΕΓΑ.

Οι χειρουργικές μάσκες μιας χρήσης της ΜΕΓΑ:

 • Διαθέτουν 3 στρώματα προστασίας:
  Στρώμα 1: Φιλτράρισμα επιβλαβών σταγονιδίων.
  Στρώμα 2: Ειδικό meltblown με ηλεκτροστατική επεξεργασία, για φιλτράρισμα ακόμα και πολύ μικρών σωματιδίων, όπως αυτό του κορονοϊού SARS-CoV-2.
  Στρώμα 3: Απαλή εσωτερική επένδυση, φιλική στο δέρμα.
 • Εξασφαλίζουν πιστοποιημένη προστασία σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα (Φιλτράρισμα BFE ≥95% ΕΝ14683)
 • Επιτρέπουν άνετη αναπνοή.
 • Διαθέτουν καινοτόμα, απαλά υφασμάτινα πλαϊνά για να μην κουράζουν και να μην ερεθίζουν την περιοχή γύρω από τα αυτιά.
 • Είναι δερματολογικά ελεγμένες σε διεθνώς αναγνωρισμένο δερματολογικό ινστιτούτο του εξωτερικού.
 • Δεν περιέχουν latex.
 • Έχουν πιστοποίηση Oeko Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.
 • Με σήμανση CE (ιατροτεχνολογικά προϊόντα).
 • Διατίθενται σε 3 διαφορετικά μεγέθη (Small, Medium, Large), για ιδανική εφαρμογή και προστασία, ανάλογα με τις διαστάσεις κάθε προσώπου.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι χειρουργικές μάσκες έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τον βέλτιστο συνδυασμό ασφαλούς προστασίας και άνεσης κατά τη χρήση, ενώ δίνουν λύση σε μία σειρά αναγκών που έχουν προκύψει από την έως τώρα χρήση μασκών.

Συγκεκριμένα:

 • Παρέχουν υψηλά επίπεδα προστασίας, ενώ παράλληλα επιτρέπουν άνετη αναπνοή, ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση.
 • Προσφέρουν άνετη εφαρμογή στην περιοχή γύρω από τα αυτιά.
 • Προσφέρουν πιστοποιημένη προστασία, καθώς διαθέτουν CE και τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.
 • Είναι οι μόνες που διατίθενται σε 3 διαφορετικά μεγέθη (Small, Medium, Large), καθώς ένα μέγεθος δεν κάνει για όλες τις ηλικίες ανθρώπων ή όλες τις κατατομές προσώπου.
 • Διατίθενται σε ασφαλείς συσκευασίες. 
Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ίντεργουντ Ξυλεμπορία: Μείωση μετοχικού κεφαλαίου κατά 12,7 εκατ. ευρώ

Η επαναληπτική Γ.Σ. ενέκρινε την παροχή εξουσίας στο ΔΣ της εταιρείας για λήψη απόφασης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της και περιορισμού ή αποκλεισμού του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Quest Holdings: Αποκτά το 60% της Intelli Solutions για 3,8 εκατ. ευρώ

O Γιάννης Λουμάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Uni Systems είπε ότι «Η επισφράγιση της στρατηγικής συνεργασίας μας με τη συμμετοχή μας στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε περαιτέρω τις συνέργειες μεταξύ των ομάδων μας».
ellaktor_office
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Δεν άσκησε call option για το 3,187% η Reggeborgh

«Η Reggeborgh ενημερώνει ότι την 20 Ιουλίου 2021 εξέπνευσε η περίοδος άσκησης του Call Option 6.828.260 μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου, ήτοι ποσοστό 3,187% του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ και η μέτοχος δήλωσε ότι δεν άσκησε το εν λόγω δικαίωμα.»