ΓΔ: 864.44 0.74% Τζίρος: 29.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Unilever, Betty Ice εφαρμόζουν λύσεις διαχείρισης πωλήσεων Entersoft

Η Unilever επέλεξε την πλατφόρμα Entersoft Business Suite για την υποστήριξη της δραστηριότητας λιανικής της ρουμανικής βιομηχανίας παραγωγής και λιανικής πώλησης παγωτού, Betty Ice.

Στον εκσυγχρονισμό της πληροφοριακής υποδομής σε όλα τα σημεία πώλησης της Betty Ice, εποχιακά και μόνιμα, προχωρά η Unilever, επενδύοντας συνεχώς σε νέες και καινοτόμες τεχνολογίες, μετά την εξαγορά της ρουμανικής βιομηχανίας παραγωγής και λιανικής πώλησης παγωτού. 

Μετά από διεξοδική έρευνα και αξιολόγηση των διαθέσιμων επιχειρηματικών λύσεων, επέλεξε την πλατφόρμα Entersoft Business Suite για την υποστήριξη της δραστηριότητας λιανικής της Betty Ice, από τη διαχείριση και βελτιστοποίηση του εσωτερικού ελέγχου και των διαδικασιών λήψης αποφάσεων ως την αγοραστική εμπειρία των πελατών.

Το σύστημα έχει ήδη υλοποιηθεί on-time & on-budget σε 100 σημεία πώλησης, με τη συνεργασία όλων των επαγγελματικών ομάδων Unilever, Betty Ice και Entersoft. Χάρη στα επιτυχημένα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας και δεδομένου του εύρους των λύσεων της Entersoft που καλύπτουν όλο το φάσμα των λειτουργιών της αγοράς FMCG, οι δύο εταιρείες βρίσκονται στη διαδικασία επέκτασης της συνεργασίας τους, τόσο για την εφαρμογή της λύσης σε 100 επιπλέον σημεία πώλησης της Betty Ice το 2021, όσο και για άλλα μέλη του ομίλου Unilever.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Entersoft: Ανάπτυξη εσόδων και μεγάλη αύξηση κερδοφορίας για το 2020

Για τη χρήση του 2020 τα καθαρά έσοδα του Ομίλου ανήλθαν σε 16,57 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 7,5% περίπου ενώ τα κέρδη προ φόρων παρουσίασαν για άλλη μια χρονιά μεγάλη αύξηση κατά 47,7%. Πρόταση για μέρισμα 0,06 ευρώ.