ΓΔ: 882.64 0.53% Τζίρος: 23.83 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:04:38 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
forthnet, nova
Φωτο; Nova.gr

Αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής της Forthnet

Η εταιρεία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Παναγιώτη Παπαδόπουλο και την αντικατάστασή του από τον Δημήτριο Τζελέπη, πρώην Chief Financial Officer.

Τη διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας «Forthnet ΑΕ», από σήμερα 23 Νοεμβρίου 2020, μέχρις ότου η εταιρεία παράσχει στο επενδυτικό κοινό ολοκληρωμένη πληροφόρηση αναφορικά με τη διοίκηση και τη συγκρότηση του Διοικητικού της Συμβουλίου, ανέστειλε προσωρινά το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. 

Αναστέλλεται ακόμη προσωρινά και η διαπραγμάτευση των ομολογιών του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου της εταιρείας.

Νωρίτερα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Παναγιώτη Παπαδόπουλο στις 20/11/2020, κατόπιν της απόκτησης συμμετοχής από τo United Group σε ποσοστό που ανέρχεται περίπου στο 80% στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα εναπομείναντα μέλη του ΔΣ εξέλεξαν ομόφωνα τον Δημήτριο Τζελέπη, μέχρι το σημείο εκείνο Chief Financial Officer της εταιρείας, ως νέο μέλος σε αντικατάσταση (και για το υπόλοιπο της θητείας) του Πάνου Παπαδόπουλου. Κατόπιν των ανωτέρω, τα μέλη συμφώνησαν την εκ νέου συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα.

Μετά από επικοινωνία με το νέο μέτοχο και αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι ως άνω διαδικασίες, τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (με εξαίρεση το νεοεκλεγέντα αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Δημήτριο Τζελέπη) υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

Υπενθυμίζεται στο επενδυτικό κοινό ότι έχει ήδη συγκληθεί Γενική Συνέλευση στις 11 Δεκεμβρίου 2020 με θέμα, μεταξύ άλλων, την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Agores, Markets, Metoxes, Xrimatistirio, Stocks
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ακτινογραφία στα κέρδη των εισηγμένων: Πώς τα επηρέασε η πανδημία

«Βουτιά» 20,9% στον τζίρο των εισηγμένων προκάλεσε η πανδημία, σύμφωνα με ανάλυση της Τράπεζας της Ελλάδος. Αν εξαιρεθούν από τους υπολογισμούς οι δύο πετρελαϊκοί όμιλοι, τα κέρδη προ φόρων παρέμειναν θετικά.