Φωτο: INTRALOT

Intralot: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 17 Δεκεμβρίου για εκλογή ΔΣ

Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμό των ανεξάρτητων μελών του, αλλά και εκλογή νέας τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης ως επιτροπής του Διοικητικού Συμβούλιου θα αποφασίσει η Γενική Συνέλευση της εταιρείας.

Την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου θα αποφασίσει μεταξύ άλλων η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Intralot που θα πραγματοποιηθεί την 17η Δεκεμβρίου του 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00.

Νωρίτερα σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι την ανασυγκρότηση του Διοικητικού της Συμβουλίου σε σώμα ως εξής:

 • Σωκράτης Π. Κόκκαλης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
 • Κωνσταντίνος Γ. Αντωνόπουλος, Αντιπρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
 • Χρυσόστομος Δ. Σφάτος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
 • Νικόλαος Η. Νικολακόπουλος, Εκτελεστικό Μέλος
 • Αλέξανδρος – Στέργιος Ν. Μάνος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
 • Χρήστος Κ. Δημητριάδης, Μη Εκτελεστικό Μέλος
 • Αναστάσιος Μ. Τσούφης, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
 • Ιωάννης Π. Τσουκαρίδης, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
 • Ιωάννης Κ. Τσούμας, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη στη Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι καλούνται να συζητήσουν και να λάβουν απόφαση επί των παρακάτω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

 1. Ανακοίνωση εκλογής νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης σε αντικατάσταση εκλιπόντος.
 2. Τροποποίηση του άρθρου 20 παρ. 2 του Καταστατικού της Εταιρείας αναφορικά με τον αριθμό των Διευθυνόντων Συμβούλων και των αναπληρωτών τους και κωδικοποίηση του Καταστατικού.
 3. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός των ανεξάρτητων μελών του, σύμφωνα με το Ν. 3016/2002 όπως τροποποιημένος ισχύει.
 4. Εκλογή νέας τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης ως επιτροπής του Διοικητικού Συμβούλιου σύμφωνα με τον Ν. 4449/2017 και ορισμός της θητείας της.
 5. Παροχή αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους διευθυντές της εταιρείας να μετέχουν στα Διοικητικά Συμβούλια ή στην διοίκηση άλλων συνδεδεμένων κατά την έννοια του άρθρου 32 του Ν. 4308/2014 εταιρειών και ως εκ τούτου για τη διενέργεια για λογαριασμό των συνδεδεμένων εταιρειών πράξεων που υπάγονται στον σκοπό που επιδιώκει η Εταιρεία.
 6. Ανακοινώσεις.

 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία Intralot - ομολογιούχων για την αναδιάρθρωση χρέους

Νέο ομόλογο που θα εκδοθεί από την αμερικανική θυγατρική θα αντικαταστήσει τον τίτλο των 250 εκατ. ευρώ που λήγει φέτος, ενώ προτείνεται ανταλλαγή του ομολόγου 500 εκατ. του 2024 με μετοχές της Intralot Inc.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το νέο ΔΣ της Intralot μετά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης

Την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμό των ανεξάρτητων μελών του, αλλά και εκλογή νέας τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης ως επιτροπής του Διοικητικού Συμβούλιου αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της εταιρείας.