ΓΔ: 888.26 0.63% Τζίρος: 66.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Στρατηγική συνεργασία της Eurobrokers με την Hawden Matrix

Οι πελάτες της Eurobrokers θα συνεχίσουν να λαμβάνουν αντασφαλιστικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης μέσω της Howden Matrix.

Σε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας κατέληξαν η Eurobrokers με την Hawden Matrix, προκειμένου η τελευταία να αναλάβει την εξυπηρέτηση του χαρτοφυλακίου της πρώτης.

Μέσω αυτής της συμφωνίας, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι πελάτες της Eurobrokers θα συνεχίσουν να λαμβάνουν ολοκληρωμένες υψηλής ποιότητας αντασφαλιστικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης μέσω της Howden Matrix για την αντιμετώπιση των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών των ελληνικών επιχειρήσεων, οργανισμών, ομάδων και ιδιωτών πελατών.

Σήμερα, η Howden Matrix, εταιρεία μέλος του Howden Broking Group, του διεθνούς ομίλου με παρουσία σε 90 χώρες και περισσότερα από US$7 δισεκατομμύρια υπό διαχείριση, αποτελεί την πλέον ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά διαμεσολάβησης, ενώ το μέγεθος και η ευρωστία της διασφαλίζει τις πλέον καινοτόμες, ανταγωνιστικές και προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες για τους πελάτες της Eurobrokers.

Mε γραφεία σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, εκπροσώπους στην Κρήτη και στην Δυτική Ελλάδα και περισσότερα από 90 στελέχη, brokers και εξειδικευμένους τεχνικούς, η Ηowden Matrix παρέχει στους επιχειρηματικούς πελάτες της πρόσβαση σε κορυφαίες και σύγχρονες καλύψεις, πάντα σε συνεργασία με υψηλής αξιολόγησης ελληνικές και διεθνείς ασφαλιστικές εταιρίες.

Με αφορμή την ανακοίνωση της συμφωνίας, η κα Άννα Κούμπα, broker ασφαλίσεων και συνεργάτιδα της Eurobrokers, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θεωρώ πολύ σημαντική αυτή την συνεργασία, με την οποία δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες που μας τιμούν παροδοσιακά με την εμπιστοσύνη τους, να εξακολουθήσουν να έχουν στη διάθεσή τους εξαιρετικές επιλογές ασφαλιστικής κάλυψης, με ανταγωνιστικό κόστος και κυρίως με ποιοτική, εξυπηρέτηση. Θέλω να  διαβεβαιώσω τους πελάτες μου, ότι θα εξακολουθήσω να τους παρέχω αξιόπιστη εξυπηρέτηση και τις καλύτερες λύσεις για την ασφάλισή τους, δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες τους, όπως ακριβώς ο αείμνηστος Γιώργος Κουμπας».

Στο ίδιο πλαίσιο η εντεταλμένη σύμβουλος της Eurobrokers και broker ασφαλίσεων, Έφη Κουτσοβασίλη, υπογράμμισε: «Οι υποδομές της Howden Matrix, η διοίκησή της, η εμπειρία των ανθρώπων της, οι δυνατοί δεσμοί της με την ελληνική και τη διεθνή ασφαλιστική αγορά, αλλά πρωτίστως η πελατοκεντρική φιλοσοφία της, ταυτίζονται με τις επαγγελματικές αρχές της Eurobrokers και του Γιώργου Κούμπα. Αυτό σημαίνει ότι συνεχίζουμε το έργο του, λειτουργούμε ως σύμβουλοι διαχείρισης κινδύνων και είμαστε κάθε στιγμή δίπλα στους πελάτες μας, ειδικά την ώρα της αποζημίωσης».

Σχολιάζοντας την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Eurobrokers, o Group CEO της Howden Matrix, Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, τόνισε: «Είμαι ιδιαιτέρως ικανοποιημένος που η Howden Matrix ανέλαβε να συνεχίσει  το αξιόλογο service που παρείχε ένας επαγγελματίας broker με την εμβέλεια και το κύρος του Γιώργου Κούμπα. Η Matrix Howden, ακολουθώντας την αναπτυξιακή στρατηγική του Howden Broking Group, ολοκληρώνει σήμερα, μετά την εξαγορά της ΠΕΙΡΑΙΩΣ Μεσίτες Α.Ε. –θυγατρική της Τράπεζας Πειραιώς-, μία δεύτερη σημαντική στρατηγική συνεργασία και παραμένει σε τροχιά αναζήτησης και άλλων συνεργειών με επαγγελματίες μεσίτες που επιδιώκουν να διευρύνουν το φάσμα των εργασιών τους».   

Ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος της συμφωνίας ενήργησε η «PricewaterhouseCoopers Business Solutions S.A.» (PwC).

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

autohellas-hertz-escooters
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Autohellas: Καλεί τους μετόχους να αποφασίσουν για αύξηση κεφαλαίου

Οι μέτοχοι της Autohellas καλούνται σε έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού. Ποια είναι τα θέματα της ημερησίας διάταξης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

PeopleCert: Σχεδόν τέσσερις φορές υπερκαλύφθηκε το ομόλογο που εξέδωσε

Η PeopleCert ολοκλήρωσε και τυπικά την εξαγορά της βρετανικής κοινοπραξίας Axelos έναντι 450 εκατ. ευρώ. Τα 300 εκατ. ευρώ για την εξαγορά προήλθαν από την έκδοση του ομολόγου και τα υπόλοιπα καλύφθηκαν από ίδια κεφάλαια της εταιρείας.