ΓΔ: 877.52 -1.04% Τζίρος: 24.28 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:35:36 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Διαγράφεται στις 2 Φεβρουαρίου από το ΧΑ η μετοχή της Eurobrokers

Η εταιρεία τονίζει ότι «θα εξακολουθήσει τη διαδικασία εξυγίανσης των οικονομικών της στοιχείων, δεδομένου ότι διαθέτει σημαντικά ενδιαφέρουσα προς αξιοποίηση ακίνητη περιουσία».

Τη διαγραφή των  μετοχών της από το Χρηματιστήριο Αθηνών στις 2 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η εταιρεία Eurobrokers, κατόπιν αντίστοιχης απόφασης της αγοράς, καθώς ήταν για μεγάλο διάστημα σε αναστολή διαπραγμάτευσης. 

Όπως σημειώνει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της: «με βάση την από 14/1/2021 απόφαση της  Επιτροπής Εισαγωγών και Λειτουργίας αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, περί διαγραφής των μετοχών της Εταιρείας από τη Ρυθμιζόμενη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, την 2/2/2021, οι μετοχές της Εταιρείας θα αφαιρεθούν από τα συστήματα διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Κατόπιν τούτου, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους μετόχους μας, ότι  όλο αυτό το χρονικό διάστημα που η Εταιρεία τελούσε σε αναστολή διαπραγμάτευσης, έγιναν ενέργειες για συμφωνία με στρατηγικό επενδυτή και προσπάθεια ρύθμισης των δανειακών υποχρεώσεων,  λόγω όμως των αρνητικών οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην Ελληνική αγορά, δεν πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες αλλαγές που θα οδηγούσαν στην ανάκαμψη και βελτίωση των οικονομικών μεγεθών της Εταιρείας.

Η Διοίκηση της Εταιρείας καθ΄ όλο το χρονικό διάστημα, εξάντλησε κάθε δυνατή προσπάθεια για οποιαδήποτε νέα συμμετοχή στο μετοχικό της κεφάλαιο,  για την περαιτέρω επιχειρηματική της ανάπτυξη. Το επενδυτικό ενδιαφέρον περιορίστηκε στη στρατηγική συνεργασία με την Howden -Matrix Μεσίτες Ασφαλίσεων,  για τη διαχείριση του πελατολογίου της Εταιρείας, με τη συμφωνία συνεργασίας να ανακοινώνεται στις 27/11/2020.

Είναι γεγονός, ότι η Εταιρεία μας θα εξακολουθήσει τη διαδικασία εξυγίανσης των οικονομικών της στοιχείων, δεδομένου ότι διαθέτει σημαντικά ενδιαφέρουσα προς αξιοποίηση ακίνητη περιουσία, πλην όμως δεν είναι δυνατόν να εξασφαλιστεί, ότι θα συντρέχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις, που θα οδηγούσαν σε αναδιάρθρωση του τραπεζικού δανεισμού της».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

eyath-nero
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενισχυμένη η κερδοφορία και ο κύκλος εργασιών της ΕΥΑΘ στο α' εξάμηνο

Η εταιρεία καταγράφει σταδιακή επιστροφή στα προ πανδημίας επίπεδα, ενώ συνεχίζει τις επενδύσεις σε «πράσινα έργα» λειτουργικής και ενεργειακής αναβάθμισης της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.Θ) στη Σίνδο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υπερταμείο - ΤΑΙΠΕΔ: Εξετάζουν τη μείωση της συμμετοχής τους στη ΔΕΗ

Με ανακοίνωσή τους, δηλώνουν ότι στηρίζουν πλήρως το στρατηγικό πλάνο και το όραμα της Διοίκησης της ΔΕΗ, που στοχεύει στην επιτάχυνση του μετασχηματισμού της και την επιδίωξή της να προβεί σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
DEDDHE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Spear WTE Investments προτιμητέος επενδυτής για το 49% του ΔΕΔΔΗΕ

Οριστική απόφαση αναμένεται να ληφθεί από τη Γ.Σ. των μετόχων που προγραμματίζεται για τις 19 Οκτωβρίου, η οποία αναμένεται να λάβει απόφαση και για την απόσχιση του Κλάδου του Δικτύου Διανομής της ΔΕΗ και την εισφορά του στη ΔΕΔΔΗΕ.