ΓΔ: 864.44 0.74% Τζίρος: 29.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Motor Oil: Ο Αχιλλέας Σκληβανιώτης Διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου

Διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εργασιακής εμπειρίας με διάφορες πολυεθνικές εταιρείες με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό σε ανώτερες και ανώτατες διοικητικές θέσεις.

O κ. Αχιλλέας Β. Σκληβανιώτης ορίστηκε Διευθυντής της μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου της Motor Oil στη θέση του κ. Χρήστου Παπαγκίκα που αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης στις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Ο κ. Σκληβανιώτης γεννήθηκε το 1965. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου South Bank του Λονδίνου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Master of Science) σε Εlectrical Engineering του Πανεπιστημίου Bath της Μ. Βρετανίας, και μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εργασιακής εμπειρίας με διάφορες πολυεθνικές εταιρείες με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό σε ανώτερες και ανώτατες διοικητικές θέσεις. Ο κ. Σκληβανιώτης ανέλαβε καθήκοντα την 1η Δεκεμβρίου 2020.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Motor Oil: Τοποθέτηση συστήματος αποθήκευσης ενέργειας με μπαταρίες

Οι μπαταρίες που εγκαταστάθηκαν μπορούν να αποθηκεύουν και ακολούθως να διοχετεύουν στο εσωτερικό δίκτυο του διυλιστηρίου 4MWh διαμορφώνοντας μια ευέλικτη και φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία.