ΓΔ: 869.9 0.63% Τζίρος: 34.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Παραιτήθηκε από την Παγκρήτια Τράπεζα η ανώτερη Γενική Διευθύντρια

Η κα Παπαδοπούλου αποτελεί κομμάτι της οικογένειας της Παγκρήτιας καθώς την καθοδήγησε να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο και καινοτόμο πιστωτικό ίδρυμα, είπε ο πρόεδρος της Τράπεζας Γιώργος Κουρλετάκης.

Την παραίτησή της από τη θέση της ανώτερης γενικής διευθύντριας της Παγκρήτιας Τράπεζας, για λόγους προσωπικούς, υπέβαλε η κα Χρυσάνθη Παπαδοπούλου, η οποία θα συνεχίζει προσωρινά να ασκεί τα καθήκοντά της, μέχρι την εξεύρεση νέου στελέχους. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το διοικητικό συμβούλιο ευχαρίστησε θερμά την κα Παπαδοπούλου η οποία προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες σε μια σημαντική περίοδο για την Παγκρήτια Τράπεζα και το μετασχηματισμό της.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Τράπεζας κ. Γιώργος Κουρλετάκης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, η κα Παπαδοπούλου αποτελεί κομμάτι της οικογένειας της Παγκρήτιας καθώς καθοδήγησε την πορεία της Τράπεζας ώστε αυτή να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο και καινοτόμο πιστωτικό ίδρυμα.

«Στη Χρυσάνθη Παπαδοπούλου οφείλονται πολλά από τα σημαντικά που επιτεύχθηκαν στην Παγκρήτια Τράπεζα», δήλωσε ο κ. Μιχάλης Σάλλας ως πρόεδρος της Lyktos Participations, Στρατηγικού Επενδυτή της Παγκρήτιας. Ο κ. Σάλλας ευχαρίστησε θερμά την κα Παπαδοπούλου για τη σημαντική προσφορά της.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ