ΓΔ: 1250.61 0.47% Τζίρος: 178.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Στον τομέα των ζωοτροφών σχεδιάζει να επενδύσει η ΛΑΝΑΚΑΜ

Το ενδεχόμενο δραστηριοποίησης στο χώρο της παραγωγής ζωοτροφών εξετάζει η εταιρεία ΛΑΝΑΚΑΜ.

Το ενδεχόμενο δραστηριοποίησης στο χώρο της παραγωγής ζωοτροφών εξετάζει η εταιρεία ΛΑΝΑΚΑΜ.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωση της: «Σε συνέχεια των αποφάσεων της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας μας της 10ης Σεπτεμβρίου 2019, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι διεξάγουμε σχετική μελέτη και έρευνα αγοράς για το χώρο της παραγωγής ζωοτροφών, καθώς διερευνάται από την εταιρεία μας ενδεχόμενη δραστηριοποίησή της στο χώρο αυτό.

Δεδομένου ότι η σχετική μελέτη βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, θα ακολουθήσει νεότερη και ειδικότερη σχετική ενημέρωση προς τους μετόχους μας και το επενδυτικό κοινό, σε περίπτωση υλοποίησης της σχετικής δραστηριότητας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΑΝΑΚΑΜ-ΕΝΔΥΣΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περιόρισε τις ζημιές στο 9μηνο η ΛΑΝΑΚΑΜ - Πτώση τζίρου στα 1.11 εκατ.

Ο κύκλος εργασιών στο γ΄ τρίμηνο του 2020 παρουσιάζει μείωση 32,28% σε σχέση με το γ΄ τρίμηνο του 2019 λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας covid-19, διαμορφούμενος σε 503.245 ευρώ έναντι 743.085 ευρώ το αντίστοιχο περσινό διάστημα. 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τ. Αναστασάτος (Eurobank): Ποιοι παράγοντες έκριναν το ΑΕΠ του α' τριμήνου

Όπως τονίζει ο επικεφαλής οικονομολόγος της Eurobank, «οι  εξαγωγές παρουσίασαν σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης, έναντι πτώσης των εισαγωγών σε τριμηνιαία βάση, εν μέρει λόγω μείωσης και των τιμών των ενεργειακών προϊόντων».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μ. Τσαμάζ: Το 2022 πετύχαμε τους στόχους μας, συνεχίζουμε τις επενδύσεις

Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του ομίλου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ τόνισε ότι οι επενδύσεις αποτελούν προϋπόθεση για τη διασφάλιση της μελλοντικής μας ανάπτυξης.
Βασίλειος Ψάλτης, Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Bank: Νέοι, υψηλοί στόχοι για κέρδη και ανταμοιβή των μετόχων

Ετήσιο ρυθμό αύξησης κερδών ανά μετοχή 20%, απόδοση κεφαλαίου 12% και διανομή μερισμάτων που θα αντιστοιχούν στο 0,3% του σταθμισμένου ενεργητικού προβλέπει η διοίκηση. Β. Ψάλτης: Δημιουργία κεφαλαίου ύψους 2,3 δισ. ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Bosch: Σταθερή αναπτυξιακή πορεία στην Ελλάδα, στο 11,3% το 2022

Όσον αφορά τον κύκλο εργασιών ανά τμήμα και δραστηριότητα, το τμήμα Αυτοκίνησης σημείωσε συνολική αύξηση 9,5% στην Ελλάδα και το τμήμα των Καταναλωτικών Αγαθών κατέγραψε μια αύξηση της τάξεως του 14,4%.