ΓΔ: 908.13 1.02% Τζίρος: 96.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Νέος CEO στην Παγκρήτια Τράπεζα ο Αντώνης Βαρθολομαίος

Ο κ. Βαρθολομαίος είναι στέλεχος με τραπεζική εμπειρία και σπουδές στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ. Στην επαγγελματική του πορεία ανέλαβε, μεταξύ άλλων, θέσεις ευθύνης στη λιανική τραπεζική.

Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην Παγκρήτια Τράπεζα αναλαμβάνει από τις 21 Δεκεμβρίου ο κ. Αντώνης Βαρθολομαίος, ο οποίος εξελέγη σήμερα εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Αντώνης Βαρθολομαίος είναι στέλεχος με σημαντική τραπεζική εμπειρία και σπουδές στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ. Στην επαγγελματική του πορεία ανέλαβε θέσεις ευθύνης τόσο στη λιανική τραπεζική όσο και σε τομείς μετασχηματισμού και αναδιοργάνωσης των πιστωτικών ιδρυμάτων.

Μεγάλη είναι η προϋπηρεσία του κ. Βαρθολομαίου και στην ευρύτερη Κεφαλαιαγορά ως ανώτατο στέλεχος σε θέσεις διοικητικές Εταιριών Επενδύσεων και Χρηματιστηριακών Εταιριών. Επίσης, υπήρξε μέλος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής περιουσίας του Δημόσιου ΑΕ, ενώ κατείχε τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΥΔΑΠ, για δύο θητείες.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγκρήτια Τράπεζα-κατάστημα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δάνειο για τους εν αναμονή συνταξιούχους από την Παγκρήτια Τράπεζα

Τo ύψος του αιτούμενου δανείου θα προκύπτει από το ποσό της προσωρινής σύνταξης που ο συνταξιούχος αναμένεται να λάβει για έξι μήνες, διπλασιαζόμενο, με ανώτερο όριο να είναι οι 20.000 ευρώ.
Παγκρήτια Τράπεζα-κατάστημα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παγκρήτια: Δάνειο έως 20.000 με επιτόκιο 2,9% για σεισμόπληκτους

Το νέο δάνειο «Παγκρήτια Στήριξη» θα δίνεται με περίοδο χάριτος έξι μηνών και ορίζοντα αποπληρωμής έως πέντε έτη και αφορά ιδιοκτήτες ακινήτων του Νομού Ηρακλείου που επλήγησαν από τον πρόσφατο σεισμό.
Παγκρήτια Τράπεζα-κατάστημα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υπηρεσίες factoring από την Παγκρήτια Τράπεζα

Η Παγκρήτια Τράπεζα στοχεύει να βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αποκτήσουν τη ρευστότητα που έχουν ανάγκη ενώ παρέχει και λύσεις διαχείρισης και λογιστικής παρακολούθησης των εμπορικών απαιτήσεων.