ΓΔ: 894.74 0.69% Τζίρος: 60.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
forthnet, nova
Φωτο; Nova.gr

Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ της Forthnet, πρόεδρος ο Ν. Σταθόπουλος

Πρόεδρος ο Νίκος Σταθόπουλος και αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Δημήτρης Τζελέπης. Η θητεία των ανωτέρω μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι πενταετής.

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Forthnet, το οποίο εξελέγη από την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας με ημερομηνία 11/12/2020. Πρόεδρος παραμένει ο Νίκος Σταθόπουλος και αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Δημήτρης Τζελέπης

Αναλυτικά: 

1. Νικόλαος Σταθόπουλος του Παναγιώτη –Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
2. Δημήτριος Τζελέπης του Ευαγγέλου – Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
3. Vladislav Ratajac του Miloje –Μη Εκτελεστικό Μέλος
4. Γεώργιος Δουκίδης του Ιωάννη – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
5. Dirk Gerkens του Herbert – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Η θητεία των ανωτέρω μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι πενταετής, λήγει στις 11/12/2025 και παρατείνεται αυτοδικαίως μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης.

Υπενθυμίζεται πως η Newco United Group Hellas, την οποία ελέγχει η United Group, έχει υποβάλλει υποχρεωτική δημόσια πρόταση για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Forthnet. Η υποχρεωτική δημόσια πρόταση ακολουθεί της αύξησης της συμμετοχής της United Group μετά την απόκτηση μετοχών της Forthnet που κατείχαν οι τράπεζες και άλλοι μέτοχοι (WIND, GO κ.α.) που ανέβασαν το ποσοστό συμμετοχής της στο 56,89%. Μετά και την μετατροπή σε μετοχές των μετατρέψιμων ομολογιών που απέκτησε η United και την είσοδό τους προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α., το ποσοστό της θα ανέλθει περίπου στο 84,6% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της Forthnet. Σύμφωνα με την ανακοίνωση προς το Χρηματιστήριο, η United Group προσφέρει το τίμημα των 0,30 ευρώ για κάθε μετοχή που δεν κατέχει, ήτοι 52.906.294 μετοχές που αντιπροσωπεύουν ποσοστό ύψους περίπου 15,4%.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

United Group: Αυξημένη κερδοφορία για την μητρική της Forthnet

H Forthnet δημιούργησε το 14% των εσόδων του ομίλου. Η είσοδος της United Group στην Κροατία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα αύξησε τη συνολική αγορά που εξυπηρετεί η Εταιρεία περίπου στους 40 εκατομμύρια ανθρώπους.