ΓΔ: 899.04 0.43% Τζίρος: 17.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:28:37 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
forthnet, nova
Φωτο; Nova.gr

Εξελέγη το νέο διοικητικό συμβούλιο της Forthnet

Ο κ. Νίκος Σταθόπουλος και ο κ. Δ. Τζελέπης θα παραμείνουν στο διοικητικό συμβούλιο της Forthnet μαζί και τα υπόλοιπα μέλη της προσωρινής διοίκησης που είχαν εκλεγεί στις 27 Νοεμβρίου.

Η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Forthnet που πραγματοποιήθηκε σήμερα εξέλεξε το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας που θα έχει πενταετή θητεία, με όλα τα μέλη να είναι τα ίδια με εκείνα που είχαν εκλεγεί για την προσωρινή διοίκηση της εταιρείας στα τέλη Νοεμβρίου με πρόεδρο τον Νίκο Σταθόπουλο και αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο των Δημήτρη Τζελέπη. 

Στη Γενική Συνέλευση παραστάθηκαν καθ' όλη τη διάρκειά της πέντε μέτοχοι που εκπροσωπούν το 81,36% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας που αντιστοιχεί σε 210.207.918 μετοχές επί του συνόλου των 258.366.234 μετοχών με δικαίωμα ψήφου και ως εκ τούτου η Γενική Συνέλευση είχε την απαιτούμενη εκ του Νόμου απαρτία για τη λήψη αποφάσεων επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η εισηγμένη:

Επί του 1ου θέματος της ημερήσιας διάταξης, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, το οποίο απαρτίζεται από τα εξής μέλη:

1. Nικόλαος Σταθόπουλος του Παναγιώτη
2. Δημήτριος Τζελέπης του Ευαγγέλου
3. Vladislav Ratajac του Miloje
4. Γεώργιος Δουκίδης του Ιωάννη
5. Dirk Gerkens του Herbert

Εκ των ως άνω μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκαν από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση ως ανεξάρτητα τα ακόλουθα μέλη: Γεώργιος Δουκίδης και Dirk Gerkens. Η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου είναι πενταετής. 

Επί του 2ου θέματος της ημερήσιας διάταξης, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση εξέλεξε τα ακόλουθα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με τον Νόμο 4449/2017:

1. Vladislav Ratajac του Miloje
2. Γεώργιος Δουκίδης του Ιωάννη –ανεξάρτητο μέλος
3. Dirk Gerkens του Herbert – ανεξάρτητο μέλος

Επί του 3ου θέματος της ημερήσιας διάταξης, ανακοινώθηκε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, σύμφωνα με το άρθρο 82 παρ. 1 του Ν. 4548/2018, ότι δυνάμει της υπ’ αριθ. 539/20.11.2020 απόφασής του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, υπό την προϋφιστάμενη σύνθεσή του, αποφάσισε ομόφωνα και εξέλεξε ως μέλος τον κ. Δημήτρη Τζελέπη, σύμφωνα με την εισήγηση του μετόχου πλειοψηφίας United Group (κατά την από 19.11.2020 επιστολή του), σε αντικατάσταση και για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος αυθημερόν (20.11.2020) μέλους, κ. Πάνου Παπαδόπουλου.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

United Group: Αυξημένη κερδοφορία για την μητρική της Forthnet

H Forthnet δημιούργησε το 14% των εσόδων του ομίλου. Η είσοδος της United Group στην Κροατία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα αύξησε τη συνολική αγορά που εξυπηρετεί η Εταιρεία περίπου στους 40 εκατομμύρια ανθρώπους.
forthnet, nova
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Forthnet: Το Δ.Σ. αποφάσισε την πρόωρη ολική αποπληρωμή του ΜΟΔ

Η ημερομηνία άσκησης του δικαιώματος πρόωρης ολικής αποπληρωμής ορίστηκε η 21η Απριλίου του 2021. Τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης των μετατρέψιμων ομολογιών του ΜΟΔ ορίστηκε η 19η Απριλίου 2021.