ΓΔ: 894.74 0.69% Τζίρος: 60.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Vidavo

Vidavo: Αύξηση 10% στον κύκλο εργασιών αναμένει για το 2020

Η οικονομική συγκυρία υποχρέωσε τους πελάτες να μεταθέσουν χρονικά την υλοποίηση των σχεδίων και συμβάσεων τους, ώστε σημαντικό μέρος της οικονομικής δραστηριότητας να μετατοπιστεί από το 2ο στο 3ο τρίμηνο.

Ραγδαία αύξηση παρουσίασε κατά το τρίτο τρίμηνο ο κύκλος εργασιών της εταιρείας Vidavo, ο οποίος ανήλθε στα 129.908,79 ευρώ για το 2020 έναντι 13.883,31 ευρώ για το 2019.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η αξία των προϊόντων και υπηρεσιών αναδείχθηκε κατά την περίοδο αυτή, ενώ η οικονομική συγκυρία υποχρέωσε τους πελάτες να μεταθέσουν χρονικά την υλοποίηση των σχεδίων και συμβάσεων τους, ώστε σημαντικό μέρος της οικονομικής δραστηριότητας να μετατοπιστεί από το 2ο στο 3ο τρίμηνο.

Παράλληλα, η διοίκηση εκτιμά ότι η τρέχουσα χρονιά θα κλείσει με αύξηση της τάξεως του 10% στον κύκλο εργασιών και 40% στα έσοδα ερευνητικών δραστηριοτήτων, ισχυρά ταμειακά διαθέσιμα, ανάλογα με του προηγούμενου έτους

«H Vidavo, με την πολυετή δράση στην ανάπτυξη πιστοποιημένων υπηρεσιών ψηφιακής υγείας, όπως η πλατφόρμα διασυνδεδεμένης υγείας Vida24© που επιτρέπει την εξασφάλιση της συνέχειας της φροντίδας (continuity of care) μέσω τηλεϊατρικών υπηρεσιών, βρέθηκε έτοιμη με ώριμες λύσεις να μπορεί να βοηθήσει φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της πανδημίας», σημειώνεται στην ανακοίνωση. 

Αναλυτικά, τα οικονομικά μεγέθη για το 9μηνο της χρήσης διαμορφώνονται ως εξής:

Η εταιρεία ήδη από την έναρξη της πανδημίας εφάρμοσε τηλε-εργασία για την προστασία της ομάδα της και των οικείων τους και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας και ευημερίας τους. Παράλληλα, αξιοποίησε κατά το χρονικό διάστημα του πρώτου κύματος Covid-19 τα μέτρα της πολιτείας ώστε να εξασφαλίσει ομαλή λειτουργία των τεχνικών τμημάτων και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της. Επιπλέον, επενδύει σε εργαλεία και cloud λύσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητα της τηλε-εργασίας του προσωπικού της. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Kostopoulos-EAS-AUSA 2021
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δυναμικό «παρών» των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στην έκθεση AUSA 2021

Η προσπάθεια για την ανόρθωση των ΕΑΣ ξεκίνησε πέρυσι με την εταιρεία να κερδίζει διαγωνισμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Αιγύπτου για την προμήθεια πυρομαχικών 105 εκατοστών.
Plasio, Πλαίσιο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πλαίσιο: Στις 9 Νοεμβρίου η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου 0,17 ευρώ ανά μετοχή

Το θέμα που θα συζητηθεί είναι η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 3,7 εκατ., με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής κατά 0,17 ευρώ και επιστροφή του αντίστοιχου ποσού προς τους μετόχους.