ΓΔ: 905.04 -0.05% Τζίρος: 54.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Τέθηκε εκ νέου σε λειτουργία το ηλεκτρονικό κατάστημα της Jumbo

Η εταιρεία διευκρινίζει ότι δεν παρέχει την υπηρεσία παράδοσης παραγγελιών με τη μέθοδο του click away, ενώ για παραγγελίες που καταχωρούνται στις 18/12 η παράδοση θα γίνει έως τις 23/12.

Σε λειτουργία τέθηκε, μετά από δύο «παύσεις» λόγω μεγάλου όγκου παραγγελιών, το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Jumbo, η οποία, πάντως, τονίζει ότι δεν παρέχει την υπηρεσία αγορών με τη μέθοδο του click away.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία -η οποία έχει αναρτηθεί στο ηλεκτρονικό της κατάστημα- «αγαπητοί φίλοι του JUMBO, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αυτή την στιγμή δέχεται παραγγελιές! Tα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα είναι κλειστά και η υπηρεσία click away δεν υφίσταται καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές».

Παράλληλα διευκρινίζεται ότι οι παραγγελίες εκτελούνται από 18/12 με παράδοση στις 23 του μήνα σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα.

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Νοεμβρίου η εταιρεία ανακοίνωσε για πρώτη φορά πως διακόπτει τη λειτουργία του ηλεκτρονικού της καταστήματος καθώς ο όγκος των παραγγελιών ήταν τέτοιος που δεν θα μπορούσαν να παραδοθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα εάν συνέχιζε να παραμένει ανοικτό. 

Ξεκίνησε να δέχεται εκ νέου παραγγελίες στις 30 Νοεμβρίου και τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου αλλά προχώρησε εκ νέου σε «πάγωμα» λειτουργίας καθώς για μία ακόμη φορά υπήρξε τεράστιος όγκος παραγγελιών.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αύξηση 9% σημείωσαν οι πωλήσεις του ομίλου Jumbo κατά το 8μηνο

Στην ανακοίνωσή του ο όμιλος τονίζει ότι καταγράφονται σημαντικές ελλείψεις σε ορισμένα προϊόντα λόγω των προβλημάτων στην εφοδιαστική αλυσίδα και χαρακτηρίζει ως «παράλογο» το κόστος μεταφοράς.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αύξηση 12,6% για τις πωλήσεις της Jumbo το α' εξάμηνο του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον όμιλο η αύξηση του κόστους μεταφοράς των προϊόντων, ο οποίος πραναγγέλει αλλαγή στρατηγικής τόσο σε αυτόν όσο και στον σχεδιασμό λειτουργίας των νέων καταστημάτων.