ΓΔ: 905.04 -0.05% Τζίρος: 54.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΔΕΗ

ΔΕΗ: Ο Κ. Νάζος νέος γενικός διευθυντής Διαχείρισης Ενέργειας

Πριν την ένταξή του στη ΔΕΗ το 2004, είχε εργασθεί για 7 χρόνια ως μηχανικός στο εργοστάσιο της ΕΛΒΑΛ και στη βιομηχανία οικιακών συσκευών BSH.

Η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει την ανάθεση καθηκόντων Γενικού Διευθυντή Διαχείρισης Ενέργειας στον κύριο Κωνσταντίνο Νάζο,  Διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχο τίτλου ΜΒΑ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εργάζεται στη ΔΕΗ επί 16 χρόνια ως στέλεχος αποκλειστικά της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ενέργειας, με κύριο αντικείμενο τη μοντελοποίηση ενεργειακών αγορών, τη βελτιστοποίηση διαχείρισης του ενεργειακού χαρτοφυλακίου της ΔΕΗ, το διασυνοριακό εμπόριο και τη διαχείριση κινδύνου ενεργειακών χαρτοφυλακίων. Συμμετείχε ενεργά στη σύσταση της θυγατρικής εταιρείας PPC Albania το Δεκέμβριο 2016, όπου ανέλαβε καθήκοντα Εκτελεστικού Διευθυντή, καθώς και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου. Από τον Αύγουστο 2018 κατείχε τη θέση Διευθυντή Κλάδου Αναλύσεων Αγορών και τον Ιούνιο 2020 ανέλαβε καθήκοντα Αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ενέργειας.

Πριν την ένταξή του στη ΔΕΗ το 2004, είχε εργασθεί για 7 χρόνια ως μηχανικός παραγωγής και συντήρησης στο εργοστάσιο της ΕΛΒΑΛ Α.Ε. και ως μηχανικός παραγωγής στη βιομηχανία οικιακών συσκευών BSH.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Τρέχει» η συμφωνία ΔΕΗ - RWE για τις κοινές επενδύσεις σε ΑΠΕ

Επίκειται άμεσα η υπογραφή της συμφωνίας για την σύσταση της Κοινοπραξίας στην οποία όπως προβλέπει το μνημόνιο, τα ποσοστά συμμετοχής θα είναι 51% για την RWE Renewables GmbH και 49% για την ΔΕΗ Ανανεώσιμες.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς εξετάζει τις συναλλαγές στη μετοχή της ΔΕΗ

Οι υπηρεσίες της Επιτροπής παρακολουθούν «στενά» τις χρηματιστηριακές συναλλαγές, όταν συντρέχουν σημαντικά εταιρικά γεγονότα και όπου κριθεί αναγκαίο επεμβαίνει επιβάλλοντας κυρώσεις, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της.
DEH, DEI, HLEKTROKINISI, ILEKTROKINISI
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΔΕΗ εγκαθιστά στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών hub σημείων φόρτισης

Με τη δημιουργία 14 σημείων φόρτισης συνολικά, η ΔΕΗ Blue δημιουργεί το μεγαλύτερο hub σημείων φόρτισης στην Ελλάδα, στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, καθιστώντας την ηλεκτροκίνηση προσβάσιμη και εύκολη για τους ταξιδιώτες.