ΓΔ: 903.52 -0.51% Τζίρος: 48.31 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:20:33 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ELVAL

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο η Ν. Νικολαΐδη

Η παραίτηση της κας Νικολαΐδη έγινε για προσωπικούς λόγους, όπως αναφέρει η εταιρεία, ενώ το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης της.

Την παραίτηση της κας Ναταλίας Νικολαϊκή από ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού της συμβουλίου ανακοίνωσε η εταιρεία ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΩΡ

Όπως αναφέρει «η  ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (στο εξής «η Εταιρεία») ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθμ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 και το άρθρο 2 παρ. 2 περίπτωση (ε) της υπ' αριθμ. 3/347/12.07.2005 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι η κυρία Ναταλία Νικολαΐδη του Εμμανουήλ, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και Μέλος Επιτροπών της Εταιρείας, υπέβαλε, στις 18 Δεκεμβρίου 2020, την παραίτησή της από τις ανωτέρω θέσεις, για  προσωπικούς λόγους με ισχύ από την 31η  Δεκεμβρίου 2020.

Το επενδυτικό κοινό με επόμενη Ανακοίνωση της Εταιρείας θα ενημερωθεί για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας σχετικά με την αντικατάσταση της  παραιτηθείσης».
 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ELVALHALCOR
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε πλήρη απορρόφηση της θυγατρικής FITCO προχωρά η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση οι δύο εταιρείες προέβησαν στη σύνταξη σχεδίου συγχώνευσης με ημερομηνία 19 Μαίου, ενώ ο εταιρικός μετασχηματισμός εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί στο δεύτερο εξάμηνο του 2021.